SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Saltvattenspray

Saltvattenspray är perfekt att använda för att skapa snygga och lekfulla frisyrer. Produkten är också grym för att skapa en naturlig beachy look, men det kan också användas till mycket mer.

En bra saltvattenspray ger ditt hår mer struktur och kan användas även av dig med rakt hår. Med produkten så kommer din frisyr att hålla längre. Har du ett naturligt självfall i håret kan du använda saltvattenspray för att framhäva dina lockar mer. Givetvis funkar sprayen också för att skapa den här rufsiga ”jag-vaknade-såhär-snygg”-looken som kan vara riktigt snygg. En bra spray är en fantastisk produkt att ha i ditt badrumsskåp.


Här har vi samlat alla våra saltvattensprayer från varumärken som Maria Nila, R+Co, Davines och Unite. Känner du dig osäker vilken av dessa som passar just dig? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig att hitta rätt.

Hur ska jag använda mitt saltvattenspray? 

Det finns olika sätt att använda saltvattenspray, men här kommer lite generella tips som du kan tänka på.

    1. 1. De flesta saltvattensprayer kan användas i både torrt och blött hår. Beroende på vad du önskar för effekt kan du testa dig fram. Givetvis ska du alltid läsa på förpackningen för att se vad som gäller för just din produkt.

  1. 2. Spraya produkten på cirka 20 meters avstånd och noggrann med att den blir jämnt fördelat över hela håret. Det är bättre att börja med lite spray för att sedan fylla på om du vill ha mer. 

  2. 3. Du kan välja om du vill föna håret eller fingerkamma det. Fönar du håret är rekommendationen att använda ett munstycke (givetvis går det också bra utan) som du håller still för att hjälpa fram de naturliga lockarna. Vill du istället låta det självtorka gör du det och sedan kan du krama fram vågar i håret.

  3. 4. Om du vill kan du spraya lite extra saltvattenspray när håret är torkat och kramar fram lockar lite extra.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Davines Maria Nila R+Co Unite
4 artiklar
20
R+Co ROCKAWAY Salt Spray
271 kr
339 kr
3257
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines More Inside Sea Salt Spray
329 kr
52308
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Maria Nila Salty Mist
259 kr
3835
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Unite Beach Day Texturizing Spray
271 kr
319 kr
10072
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop