SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Presentkort - Salong & Butik

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om! En perfekt present som du får inslaget i en fin förpackning med rött snöre, som enkelt går in i brevlådan, utan extra kostnad. Vill du lägga till Hudotekets lyxiga paketinslagning kan du göra det här.

Presentkortet har en giltighetstid på 12 månader, så man kan antingen komma på sin behandling omgående eller lite längre fram.
Är du osäker på om personen vill ha produkter eller en behandling? Köp då ett presentkort på valfri behandling eller produkt.

Skulle det ändå bli fel så kan mottagaren alltid byta sitt presentkort mot en annan behandling motsvarande det du betalat. Inga problem!
Läs mer
Stäng
Behandling De Lux
70 min
0 kr
Denna behandling kan bokas av dem som fick det i presentkort år 2023. En härligt, avkopplande, behandling på 70 minuter där du som fått presentkort kan välja mellan nedan utvalda behandlingar.
Behandling Sköna Stunden
40 min
0 kr

Denna behandling kan bokas av dem som fick det i presentkort år 2023. En härligt, avkopplande, behandling på 40 minuter där du som fått presentkort kan välja mellan nedan utvalda behandlingar.

Presentkort AHA-peel & Porrengöring
50 min
950 kr
Låt mottagaren bli av med döda hudceller och få en renare och klarare hud med AHA-peel, porrengöring samt mask. AHA-peelen avlägsnar döda hudceller och lämnar huden klar, fräsch och med ett ungdomligare utseende. Man får dessutom en vacker lyster efteråt. Perfekt för den som vill ha en riktigt rengörande behandling!
Presentkort Ansiktsbehandling Askunge
40 min
850 kr
Ge bort en askungebehandling! Behandlingen är en snabb skönhetsboost och passar till den som snabbt vill ge ansiktet ett lyft, och samtidigt vill ha en skön stund.
Perfekt att göra före fester, bröllop och liknande då behandlingen ger en omedelbart förskönande effekt. Behandlingen avslutas med en av våra lyxigaste ansiktsmasker, som stimulerar och återuppbygger slapp, livlös och glåmig hud. Resultatet blir en hud som strålar av liv och lyster.
Presentkort Ansiktsbehandling Classic inkl. Fransar & Bryn
1 h 25 min
1395 kr
Ge bort vår klassiska och mest populära långa ansiktsbehandling från 1972 – förebilden till många andra behandlingar. Rekommenderas till alla, speciellt om du inte varit på ansiktsbehandling tidigare. Huden blir både rengjord och vårdad. I behandlingen ingår: hudanalys, rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring. Akupressur med aromessence/ampull, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar samt avslutande mask.

Med detta presentkort får du även färgning av fransar och bryn samt brynplock. Välskötta, formade och färgade ögonfransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Färgen sitter i ca 4-6 veckor. .
Presentkort Ansiktsbehandling Classic
70 min
1095 kr
Ge bort ett presentkort på en underbar Ansiktsbehandling Classic. Vår mest bokade behandling genom tiderna. Den är grunden till bra hudvård.
Presentkort Hot Stone Massage
40 - 50 min
fr. 795 kr
Ge bort ett presentkort på helkroppsmassage med underbara oljor och heta lavastenar. En present som mottagaren definivt kommer att uppskatta.

Välj mellan 40 och 50 minuter.
Presentkort Hudotekets Oljeinpackning
70 min
995 kr
Här får man en lätt & underbar kroppsmassage med aromatiska oljor. Därefter inpackning i värmefilt samt avslutande ansiktsmassage. En väldigt avslappnande behandling som är perfekt för att stilla stress och en spänd kropp.
Presentkort Klassisk Massage
25 - 70 min
fr. 595 kr
Hudotekets klassiska massage, en klassiker! Ett presentkort på massage blir aldrig fel.

Halvkroppsmassage 25 min och 40 min
 - Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage. Speciellt anpassat för dig som känner av att du har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts relax.

Helkroppsmassage 50 och 70 min - Här masseras hela kroppen med klassisk massage. Behandlingen inleds med effektiv ryggmassage och partiell värme med vetekudde på ex. axlar medan benen masseras. En skön cirkulationsökande gel på nacken innan du vänder dig och får massage av framsidan. Avslutningsvis några minuters relax.
Presentkort Manikyr Classic
50 min
950 kr
Ge bort ett presentkort på klassisk manikyr. Mottagaren får rengöring, filning, massage samt lackning om så önskas.
Presentkort Pedikyr Classic
50 min
950 kr
Ge bort ett presentkort på klassisk pedikyr till någon du tycker du håller kär. Mottagaren får rengöring, filning, skön massage samt lackning om så önskas.

Läs mer om Pedikyr Classic här.
Presentkort Snabba Lyftet
1495 kr
Snabba Lyftet är en behandling som utförs med hjälp av en apparatur vid namn NBE 500/1000. Ansiktsbehandling NBE passar den som vill ha hjälp för rosacea och acneärr, eller hudföryngring på slapp hud och rynkor. Ger omedelbar lyster och spänst i huden.

Läs mer om behandlingen här.
Presentkort valfri behandling/produkt
fr. 100 kr

Köp presentkort på en summa, så får mottagaren själv bestämma vad den vill göra. Perfekt när du har svårt att bestämma dig! Summan går att använda både på produkter eller behandlingar. 

Presentkort Öronhåltagning 2 hål
25 min
459 kr
Öronhåltagning, drömpresenten för många! På Hudoteket finns utbildad personal som tar hål i dina öron på ett säkert och proffsigt sätt. Du kan givetvis också rådfråga oss innan och efter håltagningen. Vi använder oss av produkter från Blomdahl Medical Ear Piercing, som är utvecklade utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material.

Vår rekommendation är att vi inte tar hål i öronen på barn under 7 år, detta eftersom personen själv måste vilja ta hål och samtidigt veta om att det kan göra ont och att det ska hållas rent på rätt sätt.
Personer under 18 år måste ha målsmans godkännande vid öronhåltagning.
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop