SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Vårdande tillval

Varmt välkommen till vår frisörvåning på Hudoteket! Hos oss kommer du få ett vackrare och friskare hår, och om du vill ta extra bra hand om ditt hår skulle vi även rekommendera att du väljer ett vårdande tillval. Som du kanske vet så sliter färgning, toning och blekning en del på ditt hår. Med det vårdande tillvalet kan du känna dig säker på att ditt hår klarar påfrestningen. 

Känner du dig osäker på om det här är något för dig? Kontakta gärna oss på kundservice så hjälper vi dig. 

Olaplex hårbehandling 


Älskar du Olaplex lika mycket som vi gör? Ja, då kanske den här behandlingen är något för dig. Olaplex är en innovativ produkt som hjälper till att reparera, stärka och skydda håret - på ett helt nytt sätt. Resultatet? Ett friskt, livfullt och glänsande hår. Det låter väl inte helt fel? 

Vad gör egentligen Olaplex? 


Olaplex är en revolutionerande produkt inom hårvård. Syftet när vid en blekning eller färgning är att bryta svavelbindningarna i håret. Det behövs för att du ska kunna påverka den egna färgen i ditt hår - ljusa upp och färga in. Vad Olaplex gör är att addera och återskapa svavelbindningarna, så att de blir bättre än de var före färgningen/blekningen. Fantastiska resultat kan uppnås utan att slita på håret - win win! 

Kan jag göra den här behandlingen utan att ha en färgbehandling bokad? 


Ja, du kan själv välja om du vill ha denna behandling som en stärkande kur för håret, eller som en tilläggsbehandling som görs i samband med din ordinarie färg- eller slingbehandling. Om du gör det som en sträkande kur gör du den alltså inte i samband med en annan färgbehandling. 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
1 artiklar
Olaplex Hårbehandling
895 kr
OL1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop