SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Vaxning Kropp

Vaxning ger dig ett snabbt, enkelt och långvarigt resultat. När du vaxar kroppen tar du bort oönskade hårstrån från kroppen med hjälp av just vax. Det som är bra med vaxning är att håret dras bort från roten, vilket ger ett mer långvarande resultat än till exempel rakning. 

Det här passar dig som på ett effektivt sätt vill bli av med oönskad hårväxt - välj själv vilken del av din kropp som du vill vaxa. Det vanligaste är att man vaxar benen eller bikinilinjen, men du kan givetvis också vaxa rygg, bröst och mage. Ibland kan det vara svårt att komma åt knäna bra vid rakningen och är därför också något som är vanligt att istället vaxa.

Hur länge håller vaxningen?


Det är svårt att säga en exakt tid, men uppskattningsvis brukar man vara hårfri i sex till åtta veckor efter vaxning. Om du går på upprepade behandlingar blir hårväxten ofta tunnare och glesare, vilket många kan se som något positivt. Det är dock väldigt induviduellt och varierar således från person till person. 

Tänk också på att det inte alltid blir silkeslent första gången du vaxar. Det kan finnas korta hår kvar som ännu inte är långa nog att komma med i vaxet. Hår har nämligen olika tillväxtfaser och växer i olika cyklar - håren växer alltså omlott. 

Vad ska jag tänka på innan jag kommer på vaxning hos er? 


Det absolut viktigaste som du ska tänka på när du kommer till oss för en vaxning är att låta ditt hår växa ut en del. Vi rekommenderar en utväxt på minst fem millimeter för att få bästa resultat. Om du kommer till oss och håret är längre, löser vi givetvis det. Men vår rekommendation är att det inte ska vara kortare än så. När du ska vaxa någon del av din kropp är ett tips att torrborsta huden veckan innan. Det är också bra om du undviker att smörja in huden innan du kommer till oss. Det är nämligen så att fett på huden gör att det är svårare för vaxet att fästa. Det är också viktigt att du inte rakar benen mellan vaxningarna (om du önskar att komma på regelbundna besök).
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
1 artiklar
Vaxning Kropp
fr. 550 kr
vaxkrR
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop