SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Pre-shave

Pre-shave har fått större uppmärksamhet den senaste tiden. Det här är det perfekta produkten för dig som lätt får irriterad, röd och kliande hud i samband med rakning. Tidigare var applicering av rakolja före rakning något som främst tillhörde barberarens exklusiva värld, men så är det inte längre. Nej, idag kan vem som helst njuta av den härliga känslan - i sitt eget badrum.

Här har vi samlat alla våra pre-shaves från varumärken som Davines, Clarins och Recipe for Men. Känner du dig osäker på vilken produkt som passar just dig? Hör av dig till oss så guidar vi dig rätt. 

Varför ska jag använda pre-shave?

 
Enkelt skulle man kunna säga att syftet med pre-shave är att förbereda huden och skäggstråna för rakning. De gör det genom uppmjukning av stråna, vilket i sin tur leder till en minskad friktion vid rakning. Resultatet? Jo, mindre risk för irritation och skärsår. Fantastiskt! 

Oavsett om din pre-shave är en rakolja eller en pre-shave cream så kommer den att hjälpa blanden att raka närmare - utan att din hud bli mer stressad. Du kommer snabbt att märka att rakningen blir både behagligare och mer effektiv. Ett tips till dig om dras med rakfinnar och irriterad hud - Pre-shave kan då ses som ett extra komplement till raklöddret. 

Hur använder jag pre-shave? 


Precis som namnet antyper ska du applicera din pre-shave på huden innan du börjar raka dig. Fukta ditt ansikte med varmt vatten och applicera sedan din pre-shave. Följ upp med ditt vanliga raklödder ovanpå och utför rakningen, precis som du brukar. 

Egentligen spelar det ingen roll om du är ute efter ett helrakat ansikte eller om du vill formraka ditt skägg - en bra pre-shave hjälper dig att ta din rakning till nya nivåer! Dessutom hjälper produkten också till att återfukta huden. En riktig win-win skulle man väl kunna säga?
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Clarins Davines
Hudtyp:
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Olja
2 artiklar
Clarins Men Shave + Beard Oil
415 kr
19902000-6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines Pasta&Love Pre-Shaving Oil
319 kr
V11942
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop