SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Flytande läppstift

Flytande läppstift, eller liquid lipstick som det ofta benämns som, har blivit väldigt populära under de senaste åren. Dessa produkter är både praktiska och supersnygga, så testa du också! 

Man skulle kunna säga att flytande läppstift är en hybrid mellan ett läppstift och läppglans. Det flytande läppstiftet är pigmenterat som ett läppstift men appliceras oftast på samma sätt som ett glans. Här har vi samlat alla våra liquid lipsticks - välj och vraka! 

Fyra tips för ett flawless flytande läppstift1.  Grunden är A och O 


Det här har du ju hört förut, men det är alltid viktigt att lägga en bra grund för att resultatet ska hålla. Flytande läppstift har ofta en matt finish, och kan därför också resultera i en torr känsla på läpparna som kan upplevas jobbig. Ett tips för därför att förbereda läpparna genom att först exfoliera och sedan återfukta. Använd ett läppbalsam som är återfuktade, men som inte är för fett. 

2. Gnugga inte läpparna mot varandra


När du applicerar vanligt läppstift eller läppbalsam är det vanligt att gnugga läpparna mot varandra. Det gör ju oftast att färgen blir jämn och fin. Så ska du dock inte göra med flytande läppstift, för om du gnuggar läpparna mot varandra stör du torkningen och färgen kan bli fläckig och ojämn. Vänta iställlet med att röra munnen i någon minut efter appliceringen, så att läppstiftet hinner torka. 

3. Använd läpppenna

 
För att få till riktigt snygga linjer (ja, vi vet att det kan vara svårt med med liquid lipstick) kan det vara en bra idé att använda en läppenna. På så sätt är det enkelt att definera läppar och ge den formen du önskar. 

4. Undvik lager på lager

 
Det är meningen att flytande läppstift ska hålla länge, vilket också är anledningen till att produkten kan upplevas torr på läpparna. Om du då fyller på läppstiftet under dagen finns det en risk att det ser lite kladdigt och klumpigt ut istället. 

Här kan du välja att ta bort läppstiftet och börja om på nytt. Om du tycker det känns jobbigt kan du också ta hjälp av andra produkter som läppglans eller vanligt läppstift. Ett annat alternativ kan vara att använda fingret för att försiktigt dutta på produkten där lite extra färg behöv.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
bareMinerals Clarins Sisley
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Täckning:
Full täckning
Finish:
Glansig finish Glittrig finish Lystrig finish Matt finish Skimrig finish
4 artiklar
Sisley Le Phyto Gloss
595 kr
r175401
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Clarins Velvet Lip Perfector
176 kr
220 kr
r22117001
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
bareMinerals Gen Nude Patent Lip Lacquer
295 kr
r85866
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
bareMinerals Statement Matte Liquid Lipcolor
295 kr
r82892
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop