SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Rengöringsbalsam

Är du på jakt efter ett riktigt bra rengöringsbalsam? Ja, vi har samlat alla våra rengöringsbalsam från populära varumärken som Davines och R+Co. Med dessa produkter får ditt hår extra näring och fukt. 

Varför ska jag använda ett rengöringsbalsam?


Det här är en perfekt produkt för dig som vill ge ditt hår en riktig boost! Ett tips är att tvätta håret enbart med balsam - något som också kallas balsammetoden. Balsammetoden är en mycket populär trend som har spridit sig världen över. Den här metoden är mycket enkel att anamma och passar utmärkt för den som lider av torrt eller fnasigt hår. Passar också utmärkt för dig som vill få mer glans och lyster!

Metoden går helt enkelt ut på att du tvättar håret som vanligt, men istället för att du använder ett schampo och sedan balsam, så använder du enbart balsam - från början till slut.  Rengöringsbalsam kan du då använda istället för just ditt schampo. Produkten kommer att hjälpa till att skonsamt tvätta ditt hår rent, samtidigt som det bidrar med fukt och glans till håret. Visst låter det toppen?

Om du vill följa balsammetoden så börjar du alltså med ett rengöringsbalsam, för att sedan applicera ett vårdade balsam i längderna (men inte i hårbotten). Vissa rengöringsbalsam behöver inte en uppföljning av ett till balsam, så läs instruktionerna för just din produkt. 

Det spelar ingen roll om du har långt, kort, rakt eller lockigt hår - rengöringsbalsam passar alla. Oftast brukar dessa produkter rekommenderas främst till dig med lockigt hår eftersom det lätt kan bli torrt och ofta är i behov av näring och fukt. Och visst, rengöringsbalsam passar utmärkt för dig med lockigt hår, men det är också superbra för dig med rakt hår. 

Ibland kan schampo ha en uttorkande effekt, och då kan det vara bra att ibland använda ett rengöringsbalsam som ett komplement. Spana in våra här!
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Davines
1 artiklar
Davines Essential Haircare Love Curl Cleansing Cream
549 kr
d51095
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop