SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Hårförlängning & Förtjockning

Funderar du på att göra en hårförlängning eller en förtjockning? Då har du verkligen hittat rätt! Varmt välkommen till oss på Hudoteket för hårförlängning och förtjockning. 

Hårförlängning, eller extenstions som det ofta kallas, är ett enkelt och effektivt sätt att ge ditt hår och din frisyr ett riktigt lyft. Med hjälp av löshår kan du få till en riktigt festglans - som passar utmärkt både till vardags och på partyt.

Med våra keratinextension kan vi hjälpa dig att både få ett tjockare och/eller längre hår. Visst är det fantastiskt? Vi har också många olika nyanser av färger och olika typer på hårsorter - allt för att du ska få det bästa resultatet. Givetvis använder vi alltid äkta hår av högsta kvalitet. 

Vem kan ha extensions?


Extensions passar dig som vill ha längre eller tjockare hår, eller för dig som vill förlänga en del av håret - till exempel luggen. Det är också perfekt för dig som vill ha slingor i färger som kan vara svåra att uppnå i ditt eget hår. Smidigt va? 

Hur länge kommer mina extensions att hålla?


Det kan vara svårt att ge en exakt tid eftersom det till stor del beror på hur du tar hand om håret. Sköter du ditt hår på rätt sätt kan du låta de sitta i hela tre till fyra månader. Bra va? Om du kommer till oss för hårförlängning/hårförtjockning kommer givetvis våra frisörer att noggrant gå igenom exakt hur du ska ta hand om håret, men här kommer några tips på vägen:

- Borsta håret morgon och kväll 
- Tänk på att vara extra försiktig kring "fästena". 
- Använd anpassade hårvårdsprodukter - fråga din frisör vilka som passar dig.
- Gå aldrig och lägg dig med blött hår. 
- Undvik att bada håret i klor eller saltvatten.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
1 artiklar
Hairtalk Extensions
0 kr
hairtalk1
Spara favorit
Info
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop