SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Makeup

På Hudoteket erbjuder vi olika typer av makeuper. Lätt makeup, avancerad makeup eller varför inte en makeupkurs? Varmt välkommen att göra ditt snygga jag ännu snyggare hos oss!
Läs mer
Stäng
Behandling Sköna Stunden
40 min
0 kr

Denna behandling kan bokas av dem som fick det i presentkort år 2023. En härligt, avkopplande, behandling på 40 minuter där du som fått presentkort kan välja mellan nedan utvalda behandlingar.

Behandling De Lux
70 min
0 kr
Denna behandling kan bokas av dem som fick det i presentkort år 2023. En härligt, avkopplande, behandling på 70 minuter där du som fått presentkort kan välja mellan nedan utvalda behandlingar.
Makeupkurs i grupp
120 min
450 kr
Har du och kompisarna tröttnat på den makeup du alltid lägger, och är sugen på att lära dig något nytt? Boka en makeupkurs i grupp hos oss på Hudoteket. Garanterat inspirerande!

Välkommen på en trevlig gruppaktivitet i form av makeupkurs. Perfekt för dig som planerar möhippa eller en rolig stund med jobbet. Ni får en timmas kurs, då vi lägger makeup på en av er (exempelvis värdinnan, födelsedagsbarnet, blivande bruden, kollegan som ska firas/avtackas) som blir fin samtidigt som ni alla lär er hur man på bästa sätt lägger en snabb och snygg makeup. Tid för egen medhavd fika alternativt förtäring som ni beställt från oss, och möjlighet till shopping. Vill ni köpa med er något hem har ni ett specialerbjudande då alla får 10% rabatt vid köp av produkter i vår butik.

Två timmar, 450 kr per person vid bokning av minst 6 personer. Kursen håller på i 60 min, och resten av tiden får ni vara kvar och få personlig rådgivning, äta och umgås.

Kursen hålls i Hudotekets vackra makeupstudio. 

Vill du hellre att vi fixar mat eller fika? Det löser vi!
Se nedan alternativ:

Fika: Från 150 kr per person.
- Kaffe/te med fralla eller bulle. Vi kan även lösa nyttigare alternativ med exempelvis smoothie eller raw bollar.

Lunch: Från 250 kr per person.
- Räksmörgås med dryck, kaffe & chokladbit.
- Ceasarsallad med kyckling eller räksallad. Dryck, bröd, kaffe & chokladbit.
- Vegetariskt med chevresallad, dryck, kaffe & chokladbit.


Vi hämtar maten från Bryggan Bistro och Napoleon Konditori beroende på val av förtäring.

Hör av dig till oss på 036- 12 06 66 om du har några frågor eller om du har andra önskemål.
Makeup Express
25 min
595 kr
Vill du snabbt få en fin makeup lagd? Prova ut nyheter och se säsongens trender? Boka upp en stund med våra makeup-specialister för inspiration och rådgivning. 
Festmakeup
50 min
995 kr
När du bokar en festmakeup på Hudoteket får du en komplett makeup enligt dina önskemål. Här har vi gott om tid att lägga en hållbar makeupbas, ögonmakeup (kanske lösfransar om så önskas) och läppar. En festmakeup kan vara olika mycket för olika personer, men här har vi iallafall nog med tid att fokusera på just det du tycker är viktigt.
Privat Makeupkurs
70 min
1095 kr
Har du tröttnat på den makeup du alltid lägger, och är sugen på att lära dig något nytt? Boka en privat makeup-kurs hos oss på Hudoteket. Garanterat inspirerande!

Vi lär dig allt du behöver kunna för att lägga en snygg och bra makeup. Vi lägger makeup på ena halvan av ansiktet, och du lägger på andra.

På Hudotekets makeupkurs får du lära dig följande moment:

Grunderna – Förutsättningen för en lyckad makeup är en väl rengjord hy. Vi lär dig att förbereda huden på bästa sätt.

Teknik – Vi visar hur du hanterar borstar svampar, pennor och andra hjälpmedel samt hur du bäst använder dem när du applicerar makeup.

Basfärger – Du lär dig att använda rätt basfärg samt att dölja defekter som akne, rodnader, ärr, födelsemärken och mörka ringar under ögonen.

Skulptering – Här får du lära dig att forma ansiktet med tekniker som Highligtning och Rouge.


Ögon- Här går vi igenom hur du kan göra för att framhäva dina ögon med olika färger och tekniker.

Läppar – Vi diskuterar färgval och lär dig rätt teknik för att måla snygga välformade läppar.


Du får även med dig ett personligt makeupschema, så du enkelt kan göra det själv framför spegeln hemma.

Makeover
120 min
1790 kr
Få en ny stil! Med Hudotekets Makeover fixar vi en ny frisyr och sedan får du en lyxig makeup lagd.

I klippningen ingår:
Frisyrrådgivning, schamponering, klippning, styling till färdig frisyr med föning.

Därefter får du en makeup lagd. Du väljer själv efter vilket tema, om du önskar en makeup som passar till vardags eller kanske något mer festligt. Oavsett vad du väljer ser vi till att du blir maximlt ompysslad och går ifrån oss med en ny stil. Varmt välkommen!
Brudmakeup inkl. konsultation
40 + 50 min
2000 kr
Låt oss hjälpa dig med en riktigt fin makeup på din bröllopsdag som lyfter fram dina bästa drag. Makeup på den stora dagen samt konsultation ingår.

Brudmakeup

- Konsultation max 40 min i samband/snarast med bokning med utprovning av färger
- Makeup på bröllopsdagen enligt tidigare konsultation.

Betalning
Konsultationen betalas vid tillfället för 550 kr. Resterande summa på 1450 kr betalas senast en månad innan bröllopsdagen. 

Tips! Boka gärna kompletterande behandlingar hos oss. Förberedande ansiktsbehandling, färgning av fransar & bryn eller kanske vaxning? Läs gärna våra idéer om vad man kanske vill göra i förväg här. Du som har bokat något av våra färdiga Brudpaket får 10% rabatt på alla kompletterande behandlingar.
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop