SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Utväxtspray

Färgar du håret regelbundet och är trött på din utväxt? Då är utväxtspray verkligen något för dig! För visst är det jobbigt när utväxten blir synlig redan efter en vecka eller två. Du som precis färgade håret! 

Med rätt produkter kan du tänja tiden mellan salongsbesöken och kostsamma färgningar - här har vi samlat våra utväxtsprayer som hjälper dig med just det.

Vem kan använda en utväxtspray?


Alla som har en utväxt de vill bli av med! Det här är verkligen den perfekta produkten för dig som regelbundet färgar ditt hår och som vill bli av med den där irriterande utväxten som kommer efter ett tag. En smart cover-up som ger dig snabba resultat. 

Att just använda en utväxtspray är supersmidigt eftersom den är lätt att applicera och enkel att göra själv hemma. Med några enkla spray är irritationsmomenten av utväxten borta - och du behöver inte boka dina frisörtid riktigt lika frekvent. 

Hur använder jag utväxtsprayen?


Utväxtsprayen lämnar inga spår av produktrester i håret och inte heller den där dammiga känslan som man lägg kan känna.

Sprayen ska, i majoriteten av fallen, appliceras i torrt hår. Sikta munstycken av förpackningen ner mot hårbotten och spraya med en svepande rörelse tills du har uppnått den täckning du önskar. Håll flaskan mellan fem och 15 centimeter från hårbotten. Låt därefter produkten torka en stund. Hur länge varierar givetvis lite beroende på produkt, men någonstans mellan 30 sekunder och en minut brukar räcka. Sedan är det bara att fortsätta med resten av stylingen. Hur smidigt?
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Color Wow R+Co
2 artiklar
Color Wow Root Cover Up
399 kr
rCW545
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
R+Co Bright Shadows Root Touch-Up Spray
339 kr
r3124
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop