SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Fotvård & pedikyr

Se på dina fötter – andra gör det. Få naturligt vackra naglar och mjuka, lena fötter. Med en pedikyr, medicinsk fotvård eller massage från Hudoteket känner du dig genast mycket fräschare och mer välvårdad. Att bry sig om sina fötter är ingen lyx, det är en nödvändighet!


Regelbunden fotvård:

  • Ökar det allmänna välbefinnandet
  • Förebygger många fotvårdsproblem
  • Ger dig fina fötter året om
  • Dina fötter både känns och ser ut som nya

Läs mer
Stäng
Medicinsk fotvård
50 min
750 kr
Detta är en medicinsk behandling för fötter som behöver extra omvårdnad. Har du exempelvis problem med nageltrång, fotsvamp, vårtor, förhårdnader eller har diabetes är detta behandlingen för dig.

I behandlingen ingår:
- Avkopplande fotbad och bedömning av fotstatus.

- Klippning av tånaglar, rensning av nagelband.

- Åtgärd av problem såsom förhårdnader, liktornar, vårtor, hälsprickor eller dylikt.

- Fotsulorna slipas/filas.

- En skön, stimulerande och avslappnande fotmassage.


Tips!
Vill du ha lackning av naglarna ihop med din medicinska fotvård? Denna bokas då som ett tillägg via telefon, ring då 036-12 06 66 så lägger vi till det till din behandling.
Fotvård Klassisk/Friskvård
50 min
950 kr

Behandlingen för dig som vill ha riktigt fina och fräscha fötter! Denna behandling kan du även nyttja som friskvård.

I behandlingen ingår: Mjukgörande fotbad eller våtinpackning, borttagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband, polering av nagelplatta och avslutande lätt fotmassage.

Pedikyr Classic
50 min
950 kr

Pedikyr Classic rekommenderas till alla som vill ha en riktigt ordentligt genomgång av fötterna inklusive en skön massage och lackning av naglarna.

I behandlingen ingår: Mjukgörande fotbad eller våtinpackning, borttagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. En skön fotmassage och lackning av dina naglar om så önskas.

Pedikyr Shellac
70 min
1095 kr
Pedikyr med CND Shellac. Denna metod gör så att lacket sitter på plats i flera veckor! Shellac är ett speciellt lack där du sitter under en lampa som härdar lacket. Detta gör att lacket sitter kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, men kring tre veckor brukar vara en bra tid.

I behandlingen ingår: Mjukgörande fotbad eller våtinpackning, bortagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. En skön fotmassage och lackning av dina naglar med Shellac.

Vill du kan du enkelt ta bort Shellacet själv, fråga oss så berättar vi mer. Du kan även boka tid för borttagning på salong.
Medicinsk fotvård med lackning
50 min
950 kr
Ta hand om dina fötter när de är trötta, ömma, smärtande eller i förebyggande syfte.
Fotritual Massage 25 min
25 min
595 kr

En skön och avslappnande behandling för trötta och svullna fötter. I behandlingen ingår fotbad och peeling av fötterna, samt avslutande massage med en härlig fotcreme.

till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop