SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Blotting paper

Här är räddningen för dig med fet och bland hud! Blotting paper är en riktig vardagshjälte för dig som tenderar att bli blank i huden. Perfekt att ha med sig i väskan under dagen! När du sedan känner att du behöver ta bort överflödigt fett utan att förstöra ditt smink för du lösningen i handväskan. Snabbt går det också! 

Spana in våra blotting papers från varumärken som Clarins och Sensai. Den perfekta produkten för att snabbt bli av med de alltför glansiga partierna och istället få en flawless, matt hud. 

Vad är blotting paper?

 
Blotting paper är ett extra absroberande ark som effektivt motverkar glansig hud. De fungerar likt läskpapper och suger upp överflödig fukt och fett från huden. Det bästa är att de små pappersarken inte förstör din makeup. 

Olika blotting papers har givetvis olika egenskaper - vissa innehåller endast papper medan andra är preparerade med produkt för att behandla huden. Det kan handla om puder för att pudra huden samtidigt som du torkar den torr, eller salicylsyra för att motverka och behandla acne. Det här är verkligen en fantatiskt produkt för dig med fet hud eller för dig som tenderar att bli glansig i t-zonen.

Oftast kommer blotting papers i små, smidiga förpackningar som du enkelt kan ta med dig vart du än går. Det är verkligen en perfekta touch-up om du har stressat till ett möte, varit ute i solen och blivit varm, fräscha upp ansiktet inför en afterwork, eller ja, så fort du känner att du har blivit lite glansig i huden. 

Hur använder jag blotting papers?


Tänk på att aldrig torka med eller dra pappret över ansiktet. Då kommer ditt smink att försvinna, och det är ju troligtvis något som du vill undvika. Badda istället de glansiga partierna torra för att uppnå det absolut bästa resultatet.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Sensai
Hudtyp:
Fet hud
Hudtillstånd:
Konsistens:
Finish:
Matt finish
1 artiklar
Sensai Face Fresh Paper
135 kr
10124000 6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop