SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Frans- och brynnäring

Vem ska använda frans- och brynnäring?

För den som tappar mycket ögonfransar eller upplever att fransarna gått av är fransserum ett bra alternativ. Har du haft ögonfransförlängning som slitit på fransarna är serumet ett bra hjälpmedel för att återhämta och göra dem starka igen. Frans-och brynnäring är anpassade efter den tunna och känsliga huden runt ögonen och passar därför de flesta, även de med lite känsligare hy. 


Hur funkar ett ögonfransserum?


Ett ögonfransserum tillför näring till dina fransar och påskyndar deras tillväxt. På så sätt blir fransarna fler, längre och fylligare. Serumet hjälper också fransarna att bli starka och tåligare mot till exempel smink och rengöring som de ofta utsätts för. De flesta ögonfransserum går även att använda på ögonbrynen för att göra dem fylligare men det finns även serum gjorda enbart för brynen. 


Hur gör man?

Att använda ögonfransserum är enkelt och går snabbt. Hur det används kan variera mellan olika produkter, var därför noggrann med att läsa instruktionen före användning. De allra flesta serum ska appliceras kvällstid innan du går och lägger dig. Ha som sista steg i din hudvårdsrutin att applicera det på rengjord hud. Serumet läggs ofta på med hjälp av en tunn pensel som du sveper längs med övre fransradens rötter. Samma tillvägagångssätt gäller för ögonbrynen förutom att du där applicerar serumet direkt på hårstråna och runt brynet där du vill att håret ska växa.


När kan man se resultat?

Hur snabbt man kan märka skillnad på sina fransar eller bryn varierar mellan olika produkter och det kan även vara individuellt. I vanliga fall tar det mellan 4 och 8 veckor för fransarna att växa men med hjälp av serumet påskyndas processen. Ha tålamod och var noggrann med att använda ditt serum så bör du se resultat efter 3–5 veckor.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Clarins Filorga Olaplex Sensai Sweed
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Fördelar:
Förlängande Reparerande Stärkande
6 artiklar
Sweed Eyelash Growth Serum
699 kr
S300
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex Browbond Building Serum
799 kr
850045076610
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Clarins SOS Lashes Serum Mascara
350 kr
52824-0
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sensai Lash Conditioner
660 kr
33106
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex Lashbond Building Serum
799 kr
OLALASH
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga Optim Eyes Lashes & Brows
625 kr
9654000-5
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop