SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Klippning

Dags att boka klipptid? Då är du varmt välkommen till Hudotekets frisörvåning på Östra Storgatan i centrala Jönköping. Här kommer våra fantastiska frisörer att hjälpa dig att hitta den bästa klippningen för just dig och ditt hår. 

Hos oss får du ta del av de aktuella hårtrenderna och får tips vilka produkter som passar just ditt hår. För oss är det dock viktigt att, genom nyskapande och kreativitet, hjälpa dig att skapa ett personligt utseende som inte bara passar stunden, utan som är du - varje dag. Vi brinner verkligen för personlig service och kvalitet, och hos oss används professionella hårvårdsprodukter av kompetenta och välutbildade frisörer.

Givetvis vill vi också att du ska få ut det mesta av din behandling hos oss, och därför ingår alltid produktråd och tips som är anpassade för just dig. Visst är det bra? 

Beroende på ditt hårs längd, kvalitet och önskemål kan du välja olika typer av klippning. I alla våra klippningar ingår frisyrrådgivning, hårtvätt och styling av den nya frisyren. Spana in de olika typerna av klippningar här nedan.

Känner du dig ändå osäker på vilken klippning som passar dig? Eller undrar du hur lång tid din klippning kommer att ta? Är du också nyfiken på att slinga håret? Slå en signal till oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Du är givetvis varmt välkommen att komma upp till vår salong, så kan vi också hjälpa dig där. 

Erbjuder ni också klippning för barn?Ja, vi hjälper gärna ditt barn att bli riktigt fin i håret. Vi försöker alltid att göra barnklippningen till en trevlig och rolig upplevelse för barnet. Oavsett om det är barnets första klippning eller om barnet har varit hos frisörer tidigare, så hjälper vi dig.
Läs mer
Stäng
Klippning
fr 35 min
fr. 510 kr
Boka Klippning på Hudotekets frisöravdelning. Välj vilken typ av klippning som passar dig, beroende på hårets längd, kvalitet eller önskemål om ny frisyr. I alla våra klippningar ingår hårtvätt.

- Klippning Kort hår/herrklippning, 35 minuter:
Frisyrrådgivning, schamponering, klippning, lätt styling till färdig frisyr. Denna behandling passar dig med riktigt kort hår, som även kan inkludera klippning med maskin.

- Klippning Compact, 40-45 minuter:
Frisyrrådgivning, schamponering, klippning, lätt styling till färdig frisyr med föning eller värmeverktyg. Denna behandling passar dig med kortare hår, eller som går regelbundet hos oss.

- Klippning Classic Ny frisyr eller tjockt hår, 50-60 minuter: Frisyrrådgivning, hår-och hårbottenanalys, schamponering, klippning, lätt styling till färdig frisyr med föning eller värmeverktyg. Du får även med dig ett personligt hårvårdsschema med dig hem, med rekommendationer på produkter som passar ditt hår och din frisyr. Denna behandling passar nya kunder, för dig som inte varit på länge, eller som vill ha extra tid att diskutera en ny frisyr eller hårvårdsprodukter. Alternativt om du har väldigt tjockt hår och behöver extra tid på grund av det.

- Klippning Lyx med Olaplex, 70 minuter: Som en Klippning Classic,  där vi även uppgraderat behandlingen med en återuppbyggande behandling med Olaplex. Läs mer om Olapex här.
Klippning Barn
25 min
395 kr
Vi tar hand om ditt barn och ser till att han eller hon blir riktigt fin i håret!

Klippning för barn upp till 6 år: 25 min / 395 kr
Klippning för barn mellan 7 till 12 år: 25 min / 495 kr
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop