SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Hårborttagning Kropp med Laser i gruppen Behandlingar / Kropp / Hårborttagning Kropp / Laser hos Hudotekets Webshop (LASKRr2)
Hårborttagning Kropp med Laser

Hårborttagning Kropp med Laser

Reducera din hårväxt med Laser. På Hudoteket är vi specialutbildade inom detta område, och jobbar med ledande maskiner på marknaden; Candela GentleLase samt även Soprano Ice Platinum. 

Laserbehandlingar är en de mest effektiva sätten att reducera hårväxt på. Man inleder alltid med en konsultation där man ser om du har rätt förutsättningar för att genomföra behandlingen samt vilket resultat du kan förväntas få.  

Boka din tid på 036- 12 06 66.

På Hudoteket är vi specialutbildade inom laser, som bland annat är två av de mest effektiva sätten att reducera hårväxt på. Man inleder alltid med en konsultation där man ser om du har rätt förutsättningar för att genomföra behandlingen samt vilket resultat du kan förväntas få. 

Vi arbetar med Candela GentleLase och Soprano Ice Platinum.

Den inledande konsultationen kostar 350 kr. Notera att bokad behandlingstid är maxtid, men ibland kan denna även bli kortare.

Vänligen raka området du ska behandla innan din lasertid (dock ej konsultationen), då vi annars behöver göra detta på plats till en kostnad av 695 kronor.

Hur börjar man? 

Börja med att boka in dig på en konsultation. Den inledande konsultationen kostar 350 kr och tar ca 20 minuter. Då får du all information du behöver och lägger upp en plan för dina behandlingar gällande tider, pris och så vidare för just dig.  
 
Exempel på pris:

- Litet parti, 5-10 min / 895 kr (typ några fingrar i storlek) 

Haka/ Överläpp 

 

- Mellanstort parti, 25 min /1295 kr (typ två händer i storlek)       

Mindre del av kropp - Armhåla, Händer, Nacke, Hals, Dekolletage, Bikinilinje 

 
- Större parti, 40 min/ 1795 kr                                                 

Del av kropp – Axlar, mage, bröst, armar, rumpa, Brazilian intimlaser (på kvinnor)

 

- Stort parti, 50 min / 1995 kr                                                      

Större del av kropp - Hela ben, Rygg inkl. axlar, Mage inkl. bröst 

- Max parti 

Hela kroppen 2x50/ 3595 kr

Notera att bokad behandlingstid är maxtid, men ibland kan denna även bli kortare. 

Mer om metoderna 
 
Laser med Candela GentleLase 

Candela har under de senaste 40 åren lanserat banbrytande lasersystem som satt helt nya standarder varje gång. GentleLase räknas idag som guldstandarden inom hårborttagning och är ett av världens absolut snabbaste och säkraste system. Med sitt unika och patenterade kylsystem, DCD, minskar risken avsevärt för sidoeffekter. 
 
Med mer än 25.000 läkare och de flesta universitetssjukhus runt om i världen som dagligen använder Candelas lasersystem, har över 750 publicerade studier skapats under årens lopp. Det finns ingen annan lasertillverkare i världen med så många publicerade studier vilket bekräftar Candelas status och effektivitet år efter år. Hudoteket är en av de få salonger som får använda Candela GentleLase, tack vare sin utbildning och långa erfarenhet. 
  

Laser med Soprano Ice Platinum 

Soprano ice PLATINUM, som är en av de senaste och främsta maskinerna inom laser, kan användas på samtliga hår- och hudtyper.  

Fördelar med Soprano Ice Platinum: 

 • Kan användas för alla typer av hår, på både grova och tunna hårstrån. 
 • Mycket kraftfull kyla.
 • I stort sett smärtfri behandling.
 • Alla hudtyper kan behandlas, alltifrån mörka till ljusa samt även solbruna. 
 • Man kan behandlas året runt även på sommaren 
 • Behandling går med expressfart.
 • Man kan behandla säkert på alla områden.
 • Alma har med Soprano ice platinum integrerat 3 olika lasertyper i 1 YAG, Alexandri och diod laser
 • Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Det innebär att du både spar tid och pengar när du väljer den mest effektivaste lasern på marknaden. 

Frågor och svar om Soprano Ice Platinum:

 • Varför går behandlingen så snabbt? 

Det är en helt ny hårborttagningsplattform som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet. Först och främst därför är att handenheten har hela 3 cm2 spotstorlek, vilket gör att behandlingen tar ca 40% kortare tid än vanliga laserbehandlingar. Maskinen har dessutom ett super-avancerat kylsystem som gör behandling mycket snabbare och effektivare.  

 

 • Hur kan det fungera på olika typer av hårväxt? 

 

Maskinen utnyttjar fördelarna med tre kombinerade laservåglängder: 

755 nm – 810 nm – 1064 nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig som kund hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning. 

  

 • Varför blir metoden så smärtfri? 

 

Soprano Ice Patinum innehåller SHR ™ från Alma Lasers. 

SHR är Alma Laser egenutvecklade hårborttagning metod som används på kliniker runt om i världen. Det är den enda kliniskt bevisade metod för hårborttagning med laser som är praktiskt taget smärtfri, och en mycket säker och bekväm hårborttagningsmetod. Snarare än att utsätta hårsäckar till en enda hög energipuls som kan orsaka trauma på huden,  så fungerar SHR genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återtillväxt, samtidigt som man undviker skada på den omgivande vävnaden. 

 

 • Varför sveper man över området med denna metod? 

 

En hög repetitionshastighet av de korta pulserna avges djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeuppbyggnad . Den svepande In-motionTM teknik för att flytta applikatorn upprepade gånger under behandlingsområdet garanterar full täckning, medan ICETM tech kyler huden utanpå. Det för att förhindra ytliga brännskador och gör det möjligt för praktiskt taget smärtfri men mycket effektiv hårborttagning. 

 Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även
Klassisk Massage
fr. 450 kr
Vaxning Kropp
fr. 450 kr

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop