SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Balsamspray

Ett balsamspray eller leave in balsam används för att enkelt reda ut håret och samtidigt ge håret en fuktboost. En av de viktigaste komponenterna för ett hälsosamt och följsamt hår är fukt. Ju mer ett hår utsätts för värme, färgning, styling och slitage desto mer fukt behöver tillföras. Ett balsamspray är en vårdande leave in produkt som inte ska sköljas ut utan lämnas kvar för att återfukta, reparera och vårda håret fram till nästa tvätt. Balsamsprayet gör helt enkelt underverk för alla typer av hår. 

Efter användning av vanligt balsam kan vissa hår ibland upplevas tunga, torra och frissiga. Ett balsamspray passar däremot alla hårtyper och kan användas av alla. Balsamsprayet gör tjockt och tovigt hår lättare att kamma och reda ut, och återfuktar torrt eller frissigt och gör det enklare att styla. Det finns även balsamspray som anpassade för färgade och blonda hår. Många balsamspray innehåller värmeskydd och är därför också bra att använda som en stylingprodukt innan värmeverktyg. Balsamsprayet gör inte håret fett, istället ser ditt hår fräscht och hälsosamt ut. 

Hur applicerar man ett balsamspray?


Man kan applicera balsamsprayen i både torrt, fukigt och blött hår beroende på resultat och hårtyp. Skaka flaskan och spraya ca 10 cm ifrån håret. Börja i rötterna och kamma igenom för att sedan jobba dig nedåt mot topparna. Vänd på huvudet upp och ned och spraya för extra volym och textur. Skölj ej ur.

Leave in balsam


Det går också att använda balsamsprayet eller leave in balsamet som en ren stylingprodukt. Ditt hår blir återfuktat och skyddas till nästa gång det är dags för en tvätt. Applicera leave in balsamet efter tvätt i fuktigt hår och kamma håret så att produkten fördelas från rot till topp. 

Här hittar du balsamspray för alla hårtyper och prisklasser. Hitta din favorit och gör ditt hår tjänst genom att tillföra en extra fuktboost!
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Davines R+Co Unite
8 artiklar
Årets hårfavorit
Unite 7Seconds Condition Leave In Detangler
339 kr
U13011
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite Boing Curl Leave-In
329 kr
P1086
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
R+Co Pinstripe Intense Detangling Spray
319 kr
3269
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite U:Dry Fresh Hydrating Dry Conditioner
299 kr
P1094
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines Essential Haircare Love Curl Revitalizer
379 kr
51099
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite Boosta Trio Kit
699 kr
967
P2019
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines Essential Haircare DeDe Hair Mist
379 kr
51078
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop