SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Hår

Hudotekets hårvårdsbehandlingar rekommenderas som en start för dig som vill ha ett vackrare och friskare hår. Våga förändra för att lyfta fram ditt bästa jag! Låt kreativiteten flöda hos våra duktiga frisörer som är proffs på färg och slingor. Följ gärna våra frisörer på Instagram! Varmt välkommen!


Vi erbjuder klassiska färgningar och slingningar men kan även hjälpa till med avfärgningar, glansfärgningar med mera. Vi gör även extentions och har kompletta brudpaket med makeup.

I din behandling ingår alltid en hår och hårbottenanalys. Efter din första behandling får du sedan ett personligt hårvårdsschema som din frisör går igenom med dig för att lära dig vilka produker just du behöver för att nå de resultat som du önskar.

Vi har drop in behandlingar i mån av tid. 

Läs mer
Stäng
Hairtalk Extensions
0 kr
Få längre eller tjockare hår med Hairtalk Extensions! Ett toppensätt att få en ny look på bara några timmar. Vår personal som utför behandlingen är givetvis utbildad och certifierad av Hairtalk.

Pris från 2 845 kr. Priset kan variera beroende på längd och antal extensions.


Slingor - med eller utan klippning
fr 2h 25 min
fr. 1500 kr
När du bokar en tid för slingor på Hudotekets frisöravdelning blir du väl omhändertagen. Välj vilken variant som passar dig och ditt hår.

I behandlingen ingår: Färgkonsultation, slingor i folie (med eventuell nyansering), schamponering, klippning (om det är bokat) samt lätt styling till färdig frisyr med föning eller annat värmeverktyg.

Notera att priserna kr är frånpriser, då priset kan bli högre om extra mycket produkter eller tid går åt. Detta informerar såklart din frisör om innan behandlingen startar.


- Slingor (folie/babylights) med klippning:
Långt hår: cirka 2 h 50 min/ från 2750 kr
Axellångt hår: cirka 2 h tim 10 min / från 2250 kr
Kort hår: cirka 1 h 50 min / från 1700


- Slingor (folie/babylights) utan klippning:
Långt hår: cirka 2 h 25 min/ från 2400 kr
Axellångt hår: cirka 1 h tim 50 min / från 1900 kr
Kort hår: cirka 1 h 25 min / från 1500


Tips! Lägg gärna till Olaplex i din behandling som ett tillägg för 400 kr. Det är en uppbyggande hårbehandling med fantastiska resultat!
Klippning
fr 35 min
fr. 510 kr
Boka Klippning på Hudotekets frisöravdelning. Välj vilken typ av klippning som passar dig, beroende på hårets längd, kvalitet eller önskemål om ny frisyr. I alla våra klippningar ingår hårtvätt.

- Klippning Kort hår/herrklippning, 35 minuter:
Frisyrrådgivning, schamponering, klippning, lätt styling till färdig frisyr. Denna behandling passar dig med riktigt kort hår, som även kan inkludera klippning med maskin.

- Klippning Compact, 40-45 minuter:
Frisyrrådgivning, schamponering, klippning, lätt styling till färdig frisyr med föning eller värmeverktyg. Denna behandling passar dig med kortare hår, eller som går regelbundet hos oss.

- Klippning Classic Ny frisyr eller tjockt hår, 50-60 minuter: Frisyrrådgivning, hår-och hårbottenanalys, schamponering, klippning, lätt styling till färdig frisyr med föning eller värmeverktyg. Du får även med dig ett personligt hårvårdsschema med dig hem, med rekommendationer på produkter som passar ditt hår och din frisyr. Denna behandling passar nya kunder, för dig som inte varit på länge, eller som vill ha extra tid att diskutera en ny frisyr eller hårvårdsprodukter. Alternativt om du har väldigt tjockt hår och behöver extra tid på grund av det.

- Klippning Lyx med Olaplex, 70 minuter: Som en Klippning Classic,  där vi även uppgraderat behandlingen med en återuppbyggande behandling med Olaplex. Läs mer om Olapex här.
Klippning Barn
25 min
395 kr
Vi tar hand om ditt barn och ser till att han eller hon blir riktigt fin i håret!

Klippning för barn upp till 6 år: 25 min / 395 kr
Klippning för barn mellan 7 till 12 år: 25 min / 495 kr
Brudpaket Komplett Hår och Makeup
Cirka 3 h
5700 kr
Olaplex Hårbehandling
50 min
895 kr

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt. Resultatet blir ett friskt, livfullt och glänsande hår.

Hur fungerar det?
Syftet med blekning och färg är att bryta svavelbindningar i håret för att kunna påverka den egna färgen, ljusa upp och färga in. Vad Olaplex adderar och återskapar svavelbindningarna bättre än de var före färgning/blekning!

På Hudoteket kan du välja mellan två olika alternativ.

- Olaplex Hårbehandling, 50 min: Här gör man behandlingen som en stärkande kur för håret, och gör den alltså inte i samband med annan färgbehandling. Resultatet blir ett starkare och friskare hår!

I behandlingen ingår: Shamponering, Olaplex-behandling, inpackning, hårbottenmassage och styling.

- Olaplex Tilläggsbehandling, 30 min: Görs i samband med din ordinarie färg- eller slingbehandling. Då kostar den 400 kr, ring då oss på 036-12 06 66 så bokar vi in det.

Avancerad färgbehandling med klippning
2 h 50 min
2650 kr

En avancerad färgbehandling med slingor, balayage eller ombre. Detta innebär att vi använder flera olika färger eller slingor, med eller utan folie. Denna behandling kräver mer tid än andra behandlingar, för dig som vill få en riktigt fin och avancerad färg på ditt hår.

Notera att priset på 2650 kr är ett frånpris, då priset kan bli högre om extra mycket produkter eller tid går åt. Detta informerar såklart din frisör om innan behandlingen startar.

I behandlingen ingår: Frisyrrådgivning, hår- och hårbottenanalys, färgning/slingor, eventuell nyansering, schamponering, klippning, lätt styling till färdig frisyr med föning eller annat värmeverktyg. Du får även med dig ett personligt hårvårdsschema hem med rekommendationer på produkter som gör att din färg och frisyr håller sig snygg längre.

Tips! Lägg gärna till Olaplex i din behandling som ett tillägg. Det är en uppbyggande hårbehandling med fantastiska resultat!

Bruduppsättning inkl. konsultation
50 min + 2 h
3700 kr
Ett paket för dig som vill ha hjälp med en riktigt fin håruppsättning på din stora dag. Håruppsättning samt konsultation till ingår.

I paketet ingår:

Brudhår
- Konsultation max 50 min i samband/snarast med bokning så att du även hinner göra kompletterande och förberedande behandlingar i god tid innan.
- Rådgivning - val av frisyr, uppsättning, tillbehör, löshår, eventuell egen slöja med mera.
- Håruppsättning på bröllopsdagen enligt tidigare konsultation.

Betalning
Konsultationen betalas vid tillfället för 850 kr. Resterande summa på 2850 kr betalas senast en månad innan bröllopsdagen. 

Tips! Boka gärna kompletterande behandlingar hos oss. Förberedande ansiktsbehandling, färgning av fransar & bryn eller kanske vaxning? Läs gärna våra idéer om vad man kanske vill göra i förväg här. Du som har bokat något av våra färdiga Brudpaket får 10% rabatt på alla kompletterande behandlingar.
Färgning - med eller utan klippning
fr 1 h 25 min
0 kr
Välkommen att färga håret på Hudotekets frisöravdelning!
Välj variant nedan beroende på vad som passar dig och ditt hår.

I behandlingen ingår: Färgkonsultation, hår-och hårbottenanalys, klippning, färgning, schamponering och lätt styling till färdig frisyr med föning eller annat värmeverktyg. Frisyrrådgivning och klippning om detta bokats.


Färgning, kortare hår (utan klippning): 1 tim 25 min / från 1275 kr
Färgning, kortare hår (med klippning): 1 tim 50 min / från 1700 kr

Färgning, medellångt hår (utan klippning): 1 tim 50 min / från 1700 kr
Färgning, medellångt hår (med klippning): 2 tim 25 min / från 2125 kr

Färgning, långt hår (utan klippning): 1 tim 50 min / från 1700 kr
Färgning, långt hår (med klippning): 2 tim 25 min / från 2450 kr

Priset är ett frånpris och varierar beroende på hårkvalitet och hårmängd. Kontakta oss på 036- 12 06 66 för mer information.

Tips! Lägg gärna till Olaplex i din behandling som ett tillägg. Det är en uppbyggande hårbehandling med fantastiska resultat!
Makeover
120 min
1790 kr
Få en ny stil! Med Hudotekets Makeover fixar vi en ny frisyr och sedan får du en lyxig makeup lagd.

I klippningen ingår:
Frisyrrådgivning, schamponering, klippning, styling till färdig frisyr med föning.

Därefter får du en makeup lagd. Du väljer själv efter vilket tema, om du önskar en makeup som passar till vardags eller kanske något mer festligt. Oavsett vad du väljer ser vi till att du blir maximlt ompysslad och går ifrån oss med en ny stil. Varmt välkommen!
Styling/Uppsättning 50 min
50 min
895 kr
Visst är det skönt att få hjälp med håret när man vill vara extra fin? Vi fixar det gärna åt dig. Oavsett om du vill se glammig ut på en after work eller om du är brudtärna och vill ha något mer avancerat.

För dig som önskar hjälp med shamponering och styling till färdig frisyr med fön eller alternativt en styling med exempelvis lockar och volym eller en fin uppsättning.

Är tillfället så viktigt så du önskar en konsultation? Kontakta oss på 036-12 06 66.

Tips
!
Tänk på förberedande behandlingar, exempelvis frans-, brynfärg och brynplock. En enkel behandling som gör väldigt stor skillnad på resultatet. Vi rekommenderar även en ansiktsbehandling med porrengöring i god tid före din fest eller bal – en ren hy är grunden till en snygg makeup.
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop