SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Hårstyling & uppsättning

Visst är det fantastiskt skönt att få hjälp med håret närd du vill vara extra fin? Hos oss på Hudoteket hjälper vi gärna dig med just det. Våra duktiga frisörer kommer att göra ditt hår redo - oavsett om du vill ha en superfin bruduppsättning, om du vill se extra glammig ut på en after work eller om du ska vara brudtärna eller gå på bal. Här har vi samlat våra olika hårstylning & uppsättningar inför olika tillfällen. 

Känner du dig osäker på vad du ska välja? Du får gärna kontakta oss på kundservice så kommer vi att hjälpa dig att hitta rätt. Här nedan kan du läsa lite mer om de olika paketen. 

Till din stora dag - bruduppsättning 


Visst vill du att allt ska vara helt perfekt när det är dags för ditt bröllop? Det inkluderar ju också ditt hår! Om du kommer till oss kommer vi att hjälpa dig med en riktigt fin håruppsättning på din stora dag. I paketet ingår en konsulation på max 50 minuter - allt för att det ska bli perfekt. Konsultationen sker i samband med bokningen så att du även hinner göra kompletterande och förberedande behandlingar i god tid innan bröllopet. 

Våra frisörer kommer att ge dig rådgivning där val av frisyr, uppsättning och eventuella tillbehör kommer att diskuteras. Håruppsättningen kommer sedan ske på din bröllopsdagen enligt tidigare konsultation.

Ett komplett brudpaket 


Här har du ett paket som gör att du kommer se flawless ut på din bröllopsdag. Vi tänker på rubbet - hår, makeup och klädsel till färdig brud samt konsultation. Det perfekta paketet helt enkelt!

Kom till oss på din bröllopsdag för att fixa din håruppsättning och ditt brudmakeup. Vi förvarar också din brudklänning, skor och tillbehör, så att när du lämnar oss är du redo att åka till bröllopet.

Styling/Uppsättning för ett speciellt tillfälle 


Perfekt för dig som vill lyxa till det lite extra! Du får hjälp med allt från shamponering och styling, till färdig frisyr med fön. Vill du ha fina lockar? Eller en vacker uppsättning? Vi hjälper dig! 

Paketet passar dig som vill se extra glammig ut på en after work, eller om du är brudtärna. Kanske är det dags för din bal? Välkommen till oss!
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
3 artiklar
Brudpaket Komplett Hår och Makeup
5700 kr
brudkl
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bruduppsättning inkl. konsultation
3700 kr
brud2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Styling/Uppsättning 50 min
895 kr
sty1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop