SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Ögonprimer

Med en ögonprimer kommer din ögonmakeup att sitta på plats timme efter timme. Det här är ett hett tips om du vill ha en snygg ögonmakeup som håller länge. Din eyeliner, ögonpenna och ögonskugga kommer att hålla sig snyggt under hela dagen. Helt fantastiskt! 

Vi har samlat våra ögonprimers från bland annat bareMinerals, Jane Iredale och PÜR. Känner du dig osäker på vilken ögonprimer som just du ska välja? Kontakta oss på kundservice så kommer vi att hjälpa dig.

Varför ska jag använda en ögonprimer?Ja, som sagt som kommer produkten att hjälpa din ögonmakeup att sitta bättre. Primern lägger sig som ett fästskikt mellan huden och din makeup - vilket gör att sminket skyddas från hudens talgproduktion. En ögonprimer slätar också ut ojämnheter och fyller ut veckan som oftast finns på ögonlocken. Det här är knepet för att uppnå en hållbar och lättapplicerad ögonmakeup. 

Ögonprimers är små magiska produkter som hjälper dig att få den perfekta makeup-looken. Inte nog med att de underlättar appliceringen, den skyddar också produkterna från de oljiga ögonlocken som lätt får ditt smink att se messy ut. Färgen på din ögonskugga kommer också att bli mer intenstiv och djup. Låter väl inte hel fel? 

Hur applicerar jag min ögonprimer?

 

Det är väldigt enkelt att applicera. Oftast är ögonprimers genomskinliga, men de finns också de som har lite färg. Det är viktigt att dina ögonfransar och ögonlock är rengjorda innan du applicerar produkten. Rekommendationen brukar vara att ett knappnålshuvud räcker till både ögonen, men det kan ju givetvis variera mellan de olika produkterna. Läs därför alltid instruktionerna på just din produkt. 

Ögonprimern ska appliceras över hela ögonlocket och ett smidigt sätt är att använda dina fingrar (som givetvis måste vara rena!) eller en mindre makeupborste - till exempel en concealerpensel eller en ren ögonskuggsborste. Låt ögonprimern sjunka in i några minuter. Sen är det bara att fortsätta med resten av din ögonmakeup. Hur smidigt?

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
bareMinerals Erborian Jane Iredale Pür
Hudtillstånd runt ögonen:
Mörka ringar Påsar och svullnad
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Creme
Finish:
Naturlig finish
4 artiklar
15
Erborian CC Eye
387 kr
455 kr
r930244
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
PÜR Fully Charged Lash Primer
302 kr
355 kr
5267
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Jane Iredale Smooth Affair For Eyes
0 kr
0 kr
r14503
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
bareMinerals Prime Time Eyeshadow Extender
238 kr
280 kr
41703301101
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop