SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Olaplex

Olaplex är namnet på ett av världens mest kända och omtalade hårvårdsmärken. Olaplex är också namnet på den patenterade molekylen i produkterna, som reparerar och länkar ihop hårets svavelbindningar. Svavelbindningarna utsätts för slitage varje dag genom kemiska behandlingar, värmeverktyg samt tvättning och borstning. Man kan se svavelbindningarna som spindelnät, och Olaplex hjälper till att skapa fler spindelnät i håret. Olaplex-molekylen finns både i hemmaprodukter och salongsbehandlingar, och gör att du kan reparera hår men också göra kemiska behandlingar på håret utan att det tar lika mycket skada. Det låter magiskt, eller hur?


Olaplex i dina hemmaprodukter eller på salong

Den unika Olaplex-molekylen finns i alla Olaplex-produkter och därför jobbar alla produkter på att reparera svavelbindningarna. Produkterna är perfekta att använda mellan dina Olaplex-behandlingar på salong men du kan självklart använda dem om du inte gjort en salongsbehandling också.

Om du bleker, färgar eller permanentar ditt hår är Olaplex perfekt att lägga till i behandlingen. Olaplex skyddar då ditt hår som inte tar lika stor skada av behandlingen. Man kan även göra en fristående salongsbehandling med Olaplex, utan att färga eller bleka håret samtidigt, enbart för behandlingens återuppbyggande effekter. På Hudoteket erbjuder Olaplex i behandling, läs mer om Olaplex-behandlingarna här>Teknologin bakom Olaplex 


Det är två ledande forskare inom Material och Kemi som tagit fram Olaplex-molekylen. De heter Dr. Eric Pressly och Dr. Craig Hawker. Hela åtta olika patent skyddar den verksamma molekylen från kopiering. Det finns många liknande produkter, men det är enbart Olaplex som sammanlänkar svavelbindningar.Veganskt och cruelty free


Alla produkter från Olaplex är Cruelty Free, det vill säga att de ej testas på djur. Produkterna är även veganska vilket betyder att de inte innehåller några animaliska ingredienser. Olaplex är miljöcertifierad av Grön Salong.


Våra favoriter från Olaplex


I Olaplex sortiment finns några guldkorn som både ni och vi på Hudoteket älskar!

Olaplex No.3 Hair Perfector är Olaplex kanske mest omtalade produkt. Det är en intensivt verkande hårinpackning som används 1-3 gånger i veckan beroende på din hårtyp, och vi lovar - denna produkt utför mirakel! Den lagar håret inifrån, reducerar skador och ger håret ett friskt utseende som är svårslaget. Har du inte testat något från Olaplex och verkligen vill ha en reparerande produkt är det denna du ska testa!

Olaplex produkter är framtagna för att fungera som handen i handsken tillsammans, därför rekommenderar vi att man även testar deras schampo och balsam om man vill se fantastiska resultat på håret. Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo och Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner är en riktig dunderduo som gör ditt hår starkare och friskare för varje tvätt!

Vill du istället satsa på en leave in-produkt ska du testa Olaplex No.6 Bond Smoother, som är en reparerande stylingcreme som du kan använda både i fuktigt och i torrt hår. Produkten skyddar även mot värme och reparerar, vårdar och mjukgör håret på ett gudomligt sätt!

Är du fortfarande osäker på om Olaplex hårvård är för dig eller vilka produkter du ska införskaffa dig? Tveka inte på att höra av dig till vår kundtjänst - de guidar dig till rätt produkter och ger dig professionell rådgivning!

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Hår
Kategori:
Balsam Hårolja Inpackning Leave-in produkt Schampo Torrschampo Ögonfrans-och brynnäring
Hårtyp:
Alla hårtyper Färgat hår & blont hår Hårbottensproblem Lockigt & frissigt hår Normalt & torrt hår Skadat hår Tunt & fint hår
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Gel Olja
Fördelar:
Djuprengörande Fuktgivande Färgbevarande Förlängande Glansgivande Mjukgörande Reparerande Stärkande Volymgivande Värmeskydd
13 artiklar
Olaplex No.3 Hair Perfector
349 kr
OLA3
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner
349 kr
OLA5
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.7 Bonding Oil
349 kr
OLA7
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.6 Bond Smoother
349 kr
OLA6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo
349 kr
OLA4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo
349 kr
OLA4P
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask
349 kr
OLA8
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.9 Bond Protector
349 kr
OLA9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo
349 kr
OLA4C
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo
359 kr
OLA4D
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.0
349 kr
KAMP678
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex Browbond Building Serum
799 kr
850045076610
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex Lashbond Building Serum
799 kr
OLALASH
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop