SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Klassisk hudvård

Här hittar du Hudotekets klassiska ansiktsbehandlingar. Våra egna ansiktsbehandlingar rekommenderas som en start för dig som vill ha en renare och friskare hud. Alla våra klassiska ansiktsbehandlingar passar både kvinnor och män och specialanpassas efter just dina behov och önskemål. Du får även ett hudvårdschema med dig hem, med produkter anpassade för din hudtyp. Vi rekommenderar att du gör en av dessa behandlingar innan du går vidare med mer avancerade hudvård, så som kemiska peeler eller apparatur. Har du problem med orenheter så rekommenderar vi någon av Classic, Lyx eller Compact, då dessa innehåller porrengöring.
Läs mer
Stäng
Ansiktsbehandling Classic
70 min
1095 kr

Det här är behandlingen för dig som önskar vår klassiska och mest populära ansiktsbehandling från 1972 – förebilden till många andra behandlingar. Rekommenderas till alla, speciellt nya kunder. Huden blir både djuprengjord och vårdad, samtidigt som du får en skön stund. 

I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring. Akupressur med aromessence/ampull och massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar samt avslutande mask.

Ansiktsbehandling Lyx
70 min
1195 kr
För dig som önskar det allra bästa för ditt ansikte. Förutom vår klassiska ansiktsbehandling får du en av våra lyxigaste specialmasker, som du enbart kan få på salong. Den bekämpar hudens ålderstecken, reducerar förekomsten av rynkor och ger ett underbart minilyft. Ansiktsmasken återuppbygger slapp, livlös och glåmig hud. Det allra bästa med masken är att den verkar lugnande efter portömning, så du blir mindre röd och irriterad efteråt.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring. Akupressur med aromessence/ampull och massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar. Avslutande specialmask och vård.
Ansiktsbehandling Compact
50 min
950 kr
En komprimerad variant av Ansiktsbehandling Classic. Den går till på samma sätt, men här får du välja mellan massage och portömning. Ansiktsbehandling Compact passar för precis alla.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring alternativt massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar. Behandlingen avslutas med en skön mask anpassad för din hudtyp samt avslutande vård.
Ansiktsbehandling Askunge/ Prince Charming
40 min
850 kr
Denna askungebehandling är för dig som på kort tid vill ge ansiktet ett lyft. Perfekt att göra före fester, bröllop och liknande då behandlingen ger en omedelbart förskönande effekt. Behandlingen avslutas med en av våra lyxigaste specialmasker som ger ansiktet ett underbart minilyft. Ansiktsmasken bekämpar hudens ålderstecken och reducerar förekomsten av rynkor. Den stimulerar och återuppbygger slapp, livlös och glåmig hud. Resultatet blir en ungdomlig hud som strålar av liv och lyster.

I behandlingen ingår: rengöring (ej porrengöring), peeling, akupressur med aromessence/ampull, ansiktsmassage och lyxig specialmask samt avslutande vård.
Ansiktsbehandling Tonår
50 min
850 kr
För dig under 20 år med oren tonårshud erbjuder vi en djuprengörande ansiktsbehandling till specialpris. Behandlingen fokuserar på portömning för att ge en renare och klarare hud. Givetvis får du med dig tips på hur du bäst sköter din hud hemma.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga och grundlig porrengöring samt avslutande mask.
Borttagning av milier - enstaka
10 min
550 kr

Har du besvär med milier? Det är du inte ensam om! Men lugn, bara lugn, vi kan hjälpa dig. 

Vad är milier? 

Milier ser ut som små vita knottror, som du kan få i ansiktet och speciellt kring ögonområdet. Man kan tro att de är vita pormaskar, men de är små inkapslade talgknutor som består av fett och döda hudceller. Dessa ligger precis under det yttersta hudlagret, epidermis. På barn försvinner dessa cystor normalt av sig själva, men på vuxna kan dessa behöva tas bort av en hudterapeut. 

Hur går borttagningen till och varför behöver man gå till en hudterapeut?

Vi hudterapeuter är specialutbildade i att ta bort denna typ av hudåkomma, och vi gör det genom att ta hål på huden med en steril lancett och klämmer sedan ut milien. Det känns som ett litet stick.

Vem vänder dig denna behandling till?

Denna expressbehandling är för dig som har enstaka milier som du snabbt vill bli av med. Har du fler milier, eller ändå behöver gå på en ansiktsbehandling? Då rekommenderar vi dig att välja någon av våra klassiska ansiktsbehandlingar: Classic, Lyx eller Compact.

Duobehandling Spa Body and Face
2 h
3800 kr

En duobehandling för två som passar alla tillfällen och alla tider på året. Ni får båda varsin duobehandling, där två av Hudotekets signaturbehandlingar ingår: Klassisk kroppsmassage och Spa Face, en skön ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och mask.

Efter behandlingen kopplar ni av en stund med kaffe, te, vatten i vår lounge. Kostnad: 3 800 kr för två personer, och två behandlingar var. 

Notera: På Hudoteket i Jönköping betyder duo-konceptet dels att ni kommer till oss två samtidigt och att ni får två behandlingar var. Behandlingarna utförs i separata rum. 

till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop