SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Läppensel

Har du testat läppensel? Det är ett grymt sätt att få ditt läppstift eller läppglans att sitta snyggt på dina läppar. Här har vi samlat våra läppenslar från varumärken som Sensai, RMS Beauty, bareMinerals och Jane Iredale

Varför ska jag använda en läppensel?

 
Inte nog med att borsten hjälper dig att få färgen eller glansen jämnt fördelat över dina läppar, den fyller också igen alla eventuella väck på läpparna utan problem. Resultatet? Jo, du får otroligt jämna konturer som ger en riktigt professionell look. Och vem vill inte ha det?

Du kan använda en läppensel både när du applicerar läppstift eller läppglans. Perfekt för att markera, definiera och låta dina läppar skina. Ett extra plus är att du också kommer att hålla dina läpprodukter fräscha längre, eftersom du inte applicerar direkt på läpparna. Det är också superbra om du regelbundet använder dina produkter på mer än en person. 

Hur använder jag en läppensel?

 
Ja, det är verkligen inte svårt. Ett smidigt sätt är att du stryker försiktigt penseln är ditt läppstift eller lipgloss och för sedan borsten över läpparna. Du kan också välja att använda en kakelplatta eller porslintallrik. Skrapa då av läpprodukten som du vill använda på plattan för att sedan ta produkten därifrån. Men smidigast, om det är till privat bruk, är ju givetvis att ta produkten direkt från förpackningen. 

Börja mitt på läpparna och fördela sedan färgen ut mot läpparnas kanter. Det här är ett väldigt enkelt sätt att applicera läpprodukter för ett fantastiskt resultat. Kom också ihåg att det är väldigt viktigt att du tar hand om dina sminkborstar. Det gäller inte bara läppenslar, utan alla dina sminkborstar. De behöver tvättas med jämna mellanrum - och det finns speciella produkter som är till för att just tvätta makeupborstar. Om du inte har en sådan rengöring hemma kan du också använda babyschampo eller mild rengöring.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
bareMinerals
1 artiklar
25
bareMinerals Double Ended Perfect Fill Lip Brush
220 kr
295 kr
77074
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop