SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Välkommen till vår kundklubb

Klubb Hudoteket!

Som medlem hos oss får du bonus på allt, personliga erbjudanden och professionell rådgivning av våra hudterapeuter. Du blir automatiskt medlem i Klubb Hudoteket när du lägger din första order på Hudoteket.se, shoppar i vår salong eller signar upp till vårt nyhetsmail. För varje krona du shoppar skönhetsprodukter för så får du poäng som samlas på ditt konto.

Bli medlem här!

✔ BONUS PÅ ALLA KÖP
✔ PROFESSIONELL RÅDGIVNING
✔ PERSONLIGA ERBJUDANDEN

Har du frågor om Klubb Hudoteket?

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får angående Klubb Hudoteket. Om du inte hittar din fråga här eller vill prata med oss personligen är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss på kundservice. Vi hjälper dig!


Hos oss behöver du inte hålla koll på jobbiga medlemskort, utan du blir automatiska medlem hos oss när du lägger din order på Hudoteket.se, shoppar i vår salong eller signar upp till vårt nyhetsmail. Du samlar poäng varje gång du handlar hos oss.

1 krona ger 1 poäng, vilket innebär att om du exempelvis shoppar för 400 kronor så sparas också 400 poäng på ditt konto. Vi har också fyra olika medlemsnivåer med olika förmåner för din som älskar skönhet. Hur härligt är inte det? Vilken medlemsnivå du tillhör beror på hur många poäng du har samlat på dig.

Du blir automatiskt medlem i Klubb Hudoteket när du gör din första order på Hudoteket.se, shoppar i vår salong/butik eller signar upp till vårt nyhetsmejl.

Ett tips är att du alltid loggar in på ditt konto innan du genomför ett köp på vår webshop, så att dina poäng automatiskt kommer in till dig. Har du missat att logga in när du la din order? Ingen fara, så länge du använder samma mailadress vid varje köp så kommer dina poäng automatiskt att läggas in på ditt konto. Detsamma gäller när du bokar behandlingar. Bra att veta är att injektionsbehandlingar som du gör hos oss ger inte poäng till Klubb Hudoteket.

I dagsläget samlar du för webshop och salong var för sig. På vår salong har vi en gång i halvåret en stor utdelningsdag där du som kommit upp i en viss nivå har möjlighet att få både en bonuscheck och en fin gåva. Du har alltså chansen att få både gåvor och bonusar om du besöker oss på båda enheterna. Visst är det bra?

14 dagar efter att du har gjort ditt köp uppdateras summan till poäng. För att nyttja dina poäng behöver du vara inloggad på ditt konto. När du har kommit upp i en nivå som ger bonus kan du som kund själv välja om du vill växla in dina poäng till en check, detta görs i kassan. Du kan även vänta till du har samlat på dig mer poäng och då växla in en större bonuscheck.

Notera att dina poäng sparas i 12 månader.

Det gör ingenting att du inte var inloggad när du gjorde din beställning! Så länge du använder samma mailadress vid alla köp du gör kommer dina poäng automatiska att läggas in på ditt konto. Smidigt, va?

En gång i halvåret har vi en utdelningsdag, nästa gång den 19/3 2024. Då kommer du få ett SMS där det framgår vilken nivå du har kommit upp i, samt om du har möjlighet att plocka ut några gåvor. Gåvan kommer du till salongen på Östra Storgatan 6 och väljer ut. Det finns gåvor till alla, men för att kunna välja den du själv vill ha, se då till att komma till oss så snart som möjligt efter utdelningsdagen. Vi har ej möjlighet att reservera gåvor, utan det är först till salongen som först får välja.

Här nedan kan du läsa mer om våra medlemsnivåer, vår bonustrappa och vad alla olika nivåer och förmåner betyder.

Se vår bonustrappa här


FRI FRAKT: Du som kund får alltid fri frakt när du handlar på hudoteket.se.

PROVER VID KÖP: Oavsett om du handlar online eller i vår butik så kommer vi skicka med produktprover som vi tror att just du skulle uppskatta.

BONUSCHECK: Beroende på vilken medlemsnivå du tillhör varierar värdet på din bonuscheck. När du handlar kommer du att se  bonuschecken i kassan vid ditt nästa köp. Där kan du bocka i om du vill använda bonuschecken eller spara det till ett senare köp. 

Gå in på Hudoteket.se och tryck på ”Logga in”. Där kan du antingen välja att ”Logga in med Facebook” eller logga in med mejladress och lösenord. Det smidigaste sättet är att logga in med Facebook, men välj det alternativet som du vill.

Har du glömt ditt lösenord? Ingen fara, klicka på ”Glömt lösenord” så kommer du få ett mejl där du kan återställa ditt lösenord.

Oroa dig inte! Det tar 14 dagar från det att du la din order tills att summan omvandlas till poäng.

När du ska nyttja din bonuscheck (50, 100, 150 eller 200 kr) behöver du handla för minst den summa checken är på för att kunna nyttja den till fullo. Om du exempelvis vill göra ett köp på 120 kr, men har en bonuscheck på 150 kr blir summan att betala 0 kr. De resterande 30 kr försvinner, du kan således ej spara dessa!

Din bonuscheck gäller i 12 månader.

Bonustrappa

Här ser du vår bonustrappa och alla olika nivåer.

 

Alla Beauty Cutie Glam Ma'm Gloss Boss Cream Queen
POÄNG 0 - 2 499 2 500 - 4 999 5 000 - 7 499 7 500 - 9 999 10 000 -
PROVER VID KÖP
BONUSCHECK 50 kr 100 kr 150 kr 200 kr

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop