SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Välkommen till vår kundklubb

Klubb Hudoteket!

Som medlem hos oss får du bonus på allt, personliga erbjudanden och professionell rådgivning av våra hudterapeuter. Du blir automatiskt medlem i Klubb Hudoteket när du lägger din första order på Hudoteket.se, shoppar i vår salong eller signar upp till vårt nyhetsmail.


För varje krona du shoppar skönhetsprodukter för så får du poäng som samlas på ditt konto. En gång i halvåret har vi en stor utdelning och ju mer poäng du har samlat på dig tills dess, ju mer fördelar och gåvor får du. Hur bra låter inte det?

Bli medlem här!

✔ BONUS PÅ ALLA KÖP
✔ PROFESSIONELL RÅDGIVNING
✔ PERSONLIGA ERBJUDANDEN

Har du frågor om Klubb Hudoteket?

Här har vi samlat de vanligaste frågorna som vi får angående Klubb Hudoteket. Om du inte hittar din fråga här eller vill prata med oss personligen är du givetvis varmt välkommen att kontakta oss på kundservice. Vi hjälper dig!


Hos oss behöver du inte hålla koll på jobbiga medlemskort, utan du blir automatiska medlem hos oss när du lägger din order på Hudoteket.se, shoppar i vår salong eller signar upp till vårt nyhetsmail. Du samlar poäng varje gång du handlar eller gör en behandling (gäller dock inte injektionsbehandlingar) hos oss.

1 krona ger 1 poäng, vilket innebär att om du exempelvis shoppar för 400 kronor så sparas också 400 poäng på ditt konto. Vi har också fyra olika medlemsnivåer med olika förmåner för din som älskar skönhet. Hur härligt är inte det? Vilken medlemsnivå du tillhör beror på hur många poäng du har samlat på dig. Läs mer om det under ”Vad händer på utdelningsdagen.”

Du blir automatiskt medlem i Klubb Hudoteket när du anger att du vill prenumerera på mejl och sms. Krångligare än så är det inte! Du behöver heller inte tänka på jobbiga medlemskort – dina poäng samlas automatiskt på ditt konto.

Det är enkelt att samla poäng hos oss! Varje gång du handlar produkter eller går på behandling hos oss får du poäng. Du får lika många poäng som produkten/behandlingen kostar, alltså 1 krona = 1 poäng. Ganska smidigt, eller hur?

Ett tips är därför att du alltid loggar in på ditt konto innan du genomför ett köp på vår webshop, så att dina poäng automatiskt kommer in till dig. Tänk på att poängen kommer in på ditt konto när din ordern har skickats från oss. Har du missat att logga in när du la din order? Ingen fara, så länge du använder samma mailadress vid varje köp så kommer dina poäng automatiskt att läggas in på ditt konto. Detsamma gäller när du bokar behandlingar. Bra att veta är att injektionsbehandlingar som du gör hos oss ger inte poäng till Klubb Hudoteket.

I dagsläget samlar du för webshop och salong var för sig, så du har chansen att få dubbla gåvor och bonusar om du besöker oss på båda enheterna. Låter väl perfekt?

Två gånger om året, vid utdelning, räknas poängen ihop och det sker en utdelning. Om du har kommit upp i en nivå som ger en bonuscheck får du frågan i kassan om du vill byta in dina poäng mot en rabatt på ditt köp. Vill du göra detta svarar du ja. 

Har du kommit upp i en nivå som även ger dig möjlighet att välja en gåva gör du detta på utdelningsdagen, för att ha störst möjlighet att välja den gåva du vill ha. Du kan välja gåva i 14 dagar, men varje gåva finna i ett begränsat antal. 

Hos oss får du alltid fri frakt och prover vid köp från salong eller webshop. Om du har titeln Glam M’am, Gloss Boss eller Cream Queen (om du har uppnått minst 6000 poäng) får du också fria returer. Det är givetvis något som du kan utnyttja året om.

Det gör ingenting att du inte var inloggad när du gjorde din beställning! Så länge du använder samma mailadress vid alla köp du gör kommer dina poäng automatiska att läggas in på ditt konto. Smidigt, va?

Tänk på att dina poäng läggs in på ”Mina sidor” när ordern skickas från oss. Därför är det bra att lägga sin order i god tid inför kommande utdelning.

Varje år har vi två utdelningsdagar där du som kund har möjlighet att ta del av en bonuscheckar, en produktgåva och till och med en lyxig upplevelse på vår salong. Allt beror givetvis på hur många poäng du har samlat. Ju mer poäng du har samlat, desto fler fördelar och gåvor får du. Vid utdelningsdagen får du automatiskt din utdelning enligt tabellen nedan.

Beauty Cutie blir du som har samlat ihop minst 2500 poäng. Poängen kan i kassan växlas in till en rabatt på 100 kr.

Glam Ma´m blir du som har samlat ihop minst 6000 poäng. Poängen kan i kassan växlas in till en rabatt på 200 kr.

Gloss Boss blir du som har samlat ihop minst 9500 poäng. Poängen kan i kassan växlas in till en rabatt på 200 kr. Som en Gloss Boss får du också välja en gåva, hur lyxigt?

Cream Queen blir du som har samlat ihop minst 13000 poäng. Poängen kan i kassan växlas in till en rabatt på 400 kr. Du får dessutom välja en gåva på utdelningsdagen och får även en lyxig upplevelse på Hudotekets Salong.

För att få någon utdelning behöver du alltså ha kommit upp i minst 2500 poäng.

Efter utdelningsdagen nollställs eventuella resterande poäng och du börjar om på en ny kula.

På utdelningsdagen kommer du få ett SMS där det framgår vilken nivå du har kommit upp i, samt om du har möjlighet att plocka ut några gåvor. Gåvan kommer du till salongen på Östra Storgatan 6 och väljer ut. Det finns gåvor till alla, men för att kunna välja den du själv vill ha, se då till att komma till oss så snart som möjligt efter utdelningsdagen. Vi har ej möjlighet att reservera gåvor, utan det är först till salongen som först får välja.

Här nedan kan du läsa mer om våra medlemsnivåer, vår bonustrappa och vad alla olika nivåer och förmåner betyder.

Se vår bonustrappa här


FRI FRAKT: Du som kund får alltid fri frakt när du handlar på hudoteket.se.

PROVER VID KÖP: Oavsett om du handlar online eller i vår butik så kommer vi skicka med produktprover som vi tror att just du skulle uppskatta.

BONUSCHECK: På utdelningsdagen får du tillgång till dina intjänade poäng som kan användas för att växla in till en bonuscheck. Beroende på vilken medlemsnivå du tillhör varierar värdet på din bonuscheck. Om du handlar på nätet kommer du att se  bonuschecken i kassan vid ditt nästa köp. Där kan du bocka i om du vill använda bonuschecken eller spara det till ett senare köp. För dig som istället handlar i vår salong kommer du att få ett sms med ditt bonuscheck. Visa upp det i vår salong nästa gång du ska köpa produkter eller boka en behandling. Svårare än så är det inte!

FRI RETUR:
Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar när du handlar hos oss. Men från den dagen du uppnår minst 6000 poäng, oavsett datum på året, så står vi för returkostnaden! Din fria retur får du sedan nyttja så länge du har titeln Glam M’am, Gloss Boss eller Cream Queen.

GÅVA:
Du som är Gloss Boss och Cream Queen kommer vid utdelningsdagen att få välja en gåva som du får av oss. I vår webshop finns det flera olika och fantastiska gåvor i begränsad upplaga att välja bland. Så när utdelningsdagen väl är kommen behöver du vara snabb i fingrarna för att säkra just den gåvan du vill ha. Logga in på ”Mina sidor”, klicka på Klubb Hudoteket och klicka hem din gåva. Spännande! Ett tips är att gå in några dagar innan utdelning och spana in alla gåvor du kan välja mellan.

Om du har shoppat eller gått på behandlingar i vår salong så kommer du på utdelningsdagen att få ett sms som berättar att du har en gåva att hämta ut. Även i salongen finns det flera olika gåvor i en begränsad upplaga som du kan välja mellan. Här gäller det också att vara snabb så att du får hem just den gåvan du vill ha! Välkommen upp i vår butik, visa upp ditt sms och välj bland våra fina gåvor.

EXKLUSIV UPPLEVELSE PÅ HUDOTEKET SALONG: Till alla våra fantastiska Cream Queens erbjuder vi en lyxig upplevelse hos oss på Hudoteket Salong i Jönköping. Så har du vägarna förbi Jönköping inom de närmsta 12 månaderna så är du varmt välkommen att ta en lyxig paus hos oss. Vid varje utdelning blir det en ny behandling/upplevelse. Vi kommer självklart att pyssla om dig ordentligt! Ring oss för att boka på 036-120666.

Efter utdelningsdagen så kommer eventuella resterande poäng att nollställas. Då börjar du alltså på en ny kula inför nästa utdelning.

Gå in på Hudoteket.se och tryck på ”Logga in”. Där kan du antingen välja att ”Logga in med Facebook” eller logga in med mejladress och lösenord. Det smidigaste sättet är att logga in med Facebook, men välj det alternativet som du vill.

Har du glömt ditt lösenord? Ingen fara, klicka på ”Glömt lösenord” så kommer du få ett mejl där du kan återställa ditt lösenord.

Oroa dig inte! Det kan ta ett tag för dina poäng att uppdateras efter att du har handlat hos oss. Dina intjänade poäng kommer att synas på din sida inom ett dygn efter att din order har skickats från oss.

Tänk på att dina poäng läggs in på ”Mina sidor” när ordern skickas från oss. Därför är det bra att lägga sin order i god tid inför kommande utdelning.

Nästa utdelningsdag är den 7 mars 2023.

När du ska nyttja din bonuscheck (100, 200, 300 eller 400 kr) behöver du handla för minst den summa checken är på för att kunna nyttja den till fullo. Om du exempelvis vill göra ett köp på 360 kr, men har en bonuscheck på 400 kr blir summan att betala 0 kr. De resterande 40 kr försvinner, du kan således ej spara dessa!

Checken ligger i kassan och kan nyttjas fram till nästa utdelningsdag. Detsamma gäller för det SMS du får om du samlat poäng i salongen.

Du loggar först in på ”Mina sidor”, klicka dig in på Klubb Hudoteket och välj därefter ”Välj din gåva”. Då kommer du att få upp alla tillgängliga gåvor och kan genomföra ett köp som vanligt – med den enda skillnaden att den här produkten kommer att kosta dig exakt 0 kronor. Du har två veckor på dig att välja din gåva, men alla gåvor finns i ett begränsat antal - så passa på! Har du problem med att välja din gåva? Kontakta vår kundservice så hjälper vi dig. 

Om du är en Glam Ma’m, Gloss Boss eller Cream Queen har du rätt till fria returer hos oss. Vill du nyttja dem kan du kontakta vår kundservice så hjälper de dig med din retur. Här kan du läsa mer om ångerrätt och byte av varor.

Det betyder att det är så många poäng som du behöver samla för att hoppa upp till nästa nivå i trappan. Notera att denna beräkning baseras på alla poäng du har, både utdelade och intjänade poäng. Så har du exempelvis en bonuscheck på 100 kr som ligger och väntar på att bli använd, behöver du addera 2500 poäng i uträkningen. När alla bonuscheckar är använda visas korrekt summa att handla för, för att nå nästa nivå.

Utdelade poäng är de poäng som delades ut förra utdelningsdagen, det vill säga i 2 mars 2021. Var det så att du då exempelvis kom upp till en bonuscheck för 100 kr, ligger 2500 poäng kvar som utdelade poäng. Intjänade poäng är de poäng som du shoppat ihop från förra utdelningen till nu, och som kommer delas ut 7 september. Dessa kan användas först 7 september. Därav kan det visa sig 5000 poäng på ”min sida” varav 2500 poäng räcker till en check som du kan använda nu (och som blir ogiltig efter 6 september), och 2500 kommer delas ut 7 september och då kunna användas till en ny check som är giltig i 6 månader.

Morgonen den 6 september sker utdelningen, och det tar en liten stund för systemet. Så fort vi kontrollerat alla fått sina poäng rätt skickar vi ut ett mail om detta och det är även då man kan välja sin eventuella klubbgåva.

Nästa utdelning sker 7 mars 2023.

Om du får nyhetsmail från oss varje vecka så får du även mailen om klubbutdelning. Om inte, logga in på ”Min sida” och klicka dig in till ”Mina uppgifter”. Där måste du ha valt ”Ja” på frågan om att prenumerera på mail från oss. När du ändå är där, kontrollera gärna att din mailadress stämmer.

Bonustrappa

Här ser du vår bonustrappa och alla olika nivåer.

 

Alla Beauty Cutie Glam Ma'm Gloss Boss Cream Queen
POÄNG 0 - 2 499 2 500 - 5 999 6 000 - 9 499 9 500 - 12 999 13 000 -
FRI FRAKT
PROVER VID KÖP
BONUSCHECK 100 kr 200 kr 300 kr 400 kr
FRI RETUR
GÅVA
LYXIG UPPLEVELSE

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop