SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Silverschampo

Silverschampo är ett schampo för dig med blont hår som är speciellt framtagna för att motverka de gula tonerna i håret. Med silverschampo får du en kall blond nyans och det är ett enkelt sätt att fräscha upp håret mellan frisörbesöken. Det är det lila pigmentet i silverschampo som neutraliserar och motverkar de gula tonerna som lätt kan framträda i blont hår. 

Vem kan använda silverschampo?


Det är inte bara blekta blondiner som ibland kan känna att de har oönskade gula och kopparaktiga toner i sitt hår. Det är många som ville undvika de varma tonerna i håret, så oavsett om du är naturligt blond, har slingor eller blekt hår kan du använda silverschampo. Det är också bra att använda om du har naturligt grått eller färgat grått hår och känner att du vill liva upp en trist ton i håret.

Blont hår, både färgat och naturligt, är ofta mer poröst om man jämför med andra hårfärger. Det är just den porösa hårkvaliteten som gör att blondiner drar åt sig ovälkomna saker, så som järn och mineraler i vattnet och föroreningar i luften utomhus. Detta påverkar givetvis håret och är också anledningen till att så många blondiner älskar att tvätta håret med silverschampo.

Silverschampo är ett effektivt och enkelt sätt att hålla ditt hår kallt och fräscht. Säg hejdå till oönskade varma nyanser!

Hur använder jag mitt silverschampo?


För att uppnå det perfekta resultatet med ditt silverschampo rekommenderas det att du först tvättar håret med ett vanligt schampo. Därefter kan du tvätta det ytterligare en gång till med ditt silverschampo. Om du gör så kommer silverschampot att fokusera på att tona ditt hår, istället för att jobba mer för att tvätta det.

Har du silverschampot i en längre stund kan ditt hår istället få en lila nyans, så om du inte önskar det – tvätta ur schampot efter ett par minuter.

Då silverschampo har en tendens att torka ut ditt hår en aning så rekommenderas det att du varierar schampo och ibland tvättar håret med schampo för torrt hår. Givetvis ska du också använda hårinpackning regelbundet för att ge näring till håret.

Här har vi samlat alla våra fantastiska silverschampon.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
8 artiklar
Maria Nila Sheer Silver Shampoo
fr. 139 kr
r3643
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite Blonda Toning Shampoo
329 kr
U10006
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo
349 kr
OLA4P
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite Blonda Daily Shampoo
329 kr
P1005
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
LeaLuo Say Bye Anti-Brass Shampoo
219 kr
6502
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Maria Nila Sheer Silver Beauty Box
549 kr
677
m6289
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
14
Maria Nila Sheer Silver Duo
499 kr
578 kr
bundlingsheersilver
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite Blonda Trio Kit
699 kr
967
P2020
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop