SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Hårborttagning med laser - Soprano Ice Platinum i gruppen Behandlingar / Kropp / Hårborttagning Kropp / Laser hos Hudotekets Webshop (soprano1)
Hårborttagning med laser - Soprano Ice Platinum

Hårborttagning med laser - Soprano Ice Platinum

På Hudoteket är vi specialutbildade inom laser, som bland annat är två av de mest effektiva sätten att reducera hårväxt på. Man inleder alltid med en konsultation där man ser om du har rätt förutsättningar för att genomföra behandlingen samt vilket resultat du kan förväntas få. 

Hur börjar man? 

Vill du veta mer om behandlingen? Börja med att boka in dig på en konsultation. Den inledande konsultationen kostar 250 kr och tar ca 10 minuter. Då får du all information du behöver och lägger upp en plan för dina behandlingar gällande tider, pris och så vidare för just dig.

Vet du att du vill göra behandlingen kan du boka din behandlingstid direkt, då gör man konsultationen ihop med behandlingen kostnadsfritt.

Laser med Soprano Ice Platinum 

Vi samarbetar med laserspecialisten från Primalaser, Nahren Yousef. Hon arbetar med Soprano Ice Platinum, som är en av de senaste och främsta maskinerna inom laser, kan användas på samtliga hår- och hudtyper.  

Fördelar med Soprano Ice Platinum: 

 • Kan användas för alla typer av hår, på både grova och tunna hårstrån. 
 • Mycket kraftfull kyla.
 • I stort sett smärtfri behandling.
 • Alla hudtyper kan behandlas, alltifrån mörka till ljusa samt även solbruna. 
 • Man kan behandlas året runt även på sommaren 
 • Behandling går med expressfart.
 • Man kan behandla säkert på alla områden.
 • Alma har med Soprano ice platinum integrerat 3 olika lasertyper i 1 YAG, Alexandri och diod laser
 • Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Det innebär att du både spar tid och pengar när du väljer den mest effektivaste lasern på marknaden. 

Exempel på pris


Litet parti:
5-10 min / 895 kr (typ några fingrar i storlek): Haka/ överläpp.

Mellanstort parti:
20-25 min / 1295 kr. Storlek som två händer i ungefär. Ansikte alternativt mindre del av kropp: armhåla/ händer/ nacke/ hals/ dekolletage/ bikinilinje.

Större parti:
40 min / 1795 kr. Del av kropp: axlar/ mage/ bröst/ armar/ rumpa/ brazilian intimlaser (endast för kvinnor).
   

Stort parti:
50 min / 1995 kr alt 70 min/ 2650 kr beroende på tidsåtgång.
Större del av kropp: hela ben/ rygg inkl. axlar/ mage inkl. bröst.


Störst parti:
100 min/ 3595 kr. Hela kroppen.


Vänligen raka området du ska behandla innan din lasertid (dock ej konsultationen), då vi annars behöver göra detta på plats till en kostnad av 695 kronor.

Frågor och svar om Soprano Ice Platinum:

 • Varför går behandlingen så snabbt? 

Det är en helt ny hårborttagningsplattform som kombinerar ultimata funktioner med oöverträffad komfort och säkerhet. Först och främst därför är att handenheten har hela 3 cm2 spotstorlek, vilket gör att behandlingen tar ca 40% kortare tid än vanliga laserbehandlingar. Maskinen har dessutom ett super-avancerat kylsystem som gör behandling mycket snabbare och effektivare.  

 

 • Hur kan det fungera på olika typer av hårväxt? 

 

Maskinen utnyttjar fördelarna med tre kombinerade laservåglängder: 

755 nm – 810 nm – 1064 nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig som kund hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning. 

  

 • Varför blir metoden så smärtfri? 

 

Soprano Ice Patinum innehåller SHR ™ från Alma Lasers. 

SHR är Alma Laser egenutvecklade hårborttagning metod som används på kliniker runt om i världen. Det är den enda kliniskt bevisade metod för hårborttagning med laser som är praktiskt taget smärtfri, och en mycket säker och bekväm hårborttagningsmetod. Snarare än att utsätta hårsäckar till en enda hög energipuls som kan orsaka trauma på huden,  så fungerar SHR genom gradvis upphettning av dermis till en temperatur som effektivt skadar hårsäckarna och förhindrar återtillväxt, samtidigt som man undviker skada på den omgivande vävnaden. 

 

 • Varför sveper man över området med denna metod? 

 

En hög repetitionshastighet av de korta pulserna avges djupt in i dermis, uppnår hög medeleffekt och terapeutiskt effektiv värmeuppbyggnad . Den svepande In-motionTM teknik för att flytta applikatorn upprepade gånger under behandlingsområdet garanterar full täckning, medan ICETM tech kyler huden utanpå. Det för att förhindra ytliga brännskador och gör det möjligt för praktiskt taget smärtfri men mycket effektiv hårborttagning. 

 • Hur många gånger behöver jag göra? 

Det beror på vilket resultat du vill ha, men man brukar räkna med minst tre till fem gånger, men ibland kan det krävas fler tillfällen.Antal: 
Köp som presentkort
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även
Klassisk Massage
fr. 550 kr
Vaxning Kropp
fr. 495 kr

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop