SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Epilering med diatermi

Vill du kraftigt reducera hårväxt i ditt ansikte? Då är hårborttagning med epilering kanske något för dig. Hos oss kan du få epilering med diatermi – en behandling som är mycket effektiv. Osäker på om det här är något för dig? Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig gärna.

Vad är epilering med diatermi?Diatermi är en klassisk och effektiv metod som oftast används på mindre områden där hårväxten inte är så tät, som exempelvis ansiktet. Med denna metod får du bort din hårväxt och det som är unikt är att behandlingen kan ta bort alla typer av hår permanent. Den kan användas på såväl tunna ljusa hår eller tjocka hårstrån – oberoende av hårfärg eller hudtyp.

Med diatermi avlägsnar man enkelt och smidigt den generande hårväxten genom att med en väldigt tunn nål gå in i hårsäcken. Där bränner man sedan bort näringstillförseln med växelström så att hårsäcken slutar att växa. Det är värmen som uppstår vid basen av håret som helt enkelt dödar hårsäcken, vilket i sin tur förhindrar den att kunna producera mer hår i framtiden.

Det är när håret är i sitt ”växande stadium” som behandlingen är mest effektiv. Alla hår kommer inte att befinna sig i just den fasen när du gör din behandling. Det är anledningen till att behandlingen måste upprepas vid ett antal tillfällen. Varje hårstrå måste behandlas när den befinner sig i rätt fas.

Vad ska jag tänka på innan/mellan mina besök hos er?

 

Det finns en faktiskt en del saker att tänka på för att få ett bra resultat. Mellan de olika behandlingarna får du inte röra återväxten själv och du ska alltså inte raka eller plocka håren i ansiktet.

En annan aspekt som är viktigt för att uppnå det önskade resultatet är att gå på behandlingen regelbundet. Din hudterapeut kommer givetvis att komma med rekommendationer för hur ofta du bör göra behandlingar, men det är viktigt att de sker regelbundet.

Ett sista litet tips – ha tålamod! Det krävs många upprepade behandlingar för att du ska få ett bra resultat.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
1 artiklar
Epilering med Diatermi
fr. 495 kr
diaR
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop