SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Läpprimer

Det här är produkten för dig som älskar läpprodukteroch som vill att läppstiftet eller läppglanset ska sitta hela dagen. Här har vi samlat våra läpprimers. Behöver du hjälp med att hitta produkter som passar dig? Hör av dig till vår kundservice så hjälper vi dig.

Vad är en läpprimer?


Alla olika primers heter just ”primers” för att detta ska lägga grunden för nästa produkt. Det finns både ansiktsprimer, ögonskuggsprimer och sen läpprimer. Givetvis har dessa tre olika produkter helt olika egenskaper, men alla har det dock gemensamt att de förlänger sminkets hållbarhet. Att använda en primer innan du lägger annat smink är viktigt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt. En läpprimer lägger grunden för andra läpprodukter, men du kan också använda den enbart för att få ett naturligt resultat. 

Varför ska jag använda en läpprimer?


En läpprimer slätar också ut själva texturen på läpparna. Det här är en superbra produkt för dig som har mycket linjer både på och utanför läpparna. Resultatet blir extra släta läppar.

Varför behöver du en sådan produkt, kanske du sitter och tänker? Jo, men en läpprimer får du en flawless makeup. Även om du inte använder läpprodukter dagligen kommer du bli extra fin när du väl slår på stort. För dig som använder läppstift och läppglans dagligen är det här ett riktigt måste i badrumsskåpet.

Vissa primers kan du använda ensamma, utan andra läpprodukter, för att få en naturlig look. Om du vill komplettera dina läppar med läppstift eller läppglans funkar det givetvis också väldigt bra. Applicera då läpprimern, vänta några sekunder och sätt på önskar läpprodukt. Resultatet? Du får flawless läppar som håller hela dagen. Hur bra låter inte det?
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Clarins Peter Thomas Roth Sisley
Finish:
Naturlig finish
3 artiklar
Peter Thomas Roth Instant FIRMx Lip Filler
345 kr
58098
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sisley Phyto-Lip Balm
fr. 480 kr
r170600
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Clarins Water Lip Stain
245 kr
r22108001-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop