SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Rakgel & rakolja

Få till den perfekta rakningen - den som både är snygg och skonsam mot din hud! Då är både rakgel och rakolja produkter som du absolut ska spana in. Här har vi samlat vårt utbud av dessa produkter från populära varumärken som Skin Regimen, Clarins, Davines och Elemis

Vad är egentligen rakgel?


Rakgel är oftast transparent i konsistensen och passar till dig som vill se vad du rakar. Därför är denna produkt perfekt för män som har detaljerad skäggdesign, akne eller groppar i hakan. Det säger ju sig själv att det är enklare att få till de perfekta kanterna på skägget om du faktiskt ser vad det är du rakar. 

Du får också ett bra skydd om du använder rakgel. Precis som många andra skäggprodukter så minskar den friktionen, och skyddar din hud mot den vassa eggen på rakkniven eller rakhyveln. Gelen kommer att hjälpa till att mjuka upp din skäggväxt, vilket gör hela rakupplevelsen trevligare. 

En annan sak som är bra med just rakgel är att de oftast löddrar minimalt. Du ska applicera din rakgel på fuktad hud. Låt den sedan verka i några minuter innan du börjar raka dig. Enkelt! 

Och vad är rakolja?


En rakolja innehåller mjukgörande och närande oljor som ger extra bra glid. Du kan välja själv om du vill använda den separat eller under din rakcreme. Syftet med en rakolja, som också kallas "pre-shave oil", är att skapa ett extra skyddslager inför rakningen. Glidet och skyddslagret hjälper till att motverka friktionen. 

Rakolja rekommenderas till dig som har känslig hud, eller till dig som har en grov skäggväxt. Rakoljor har en tendens att vara mycket dryga, så du kommer bara att behöva ett par droppar. Massera sedan in oljan på skäggväxten som du har fuktat med varmt vatten. Ett tips är att applicera oljan innan duschen så att den får lite tid att verka.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Clarins Davines Elemis
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Gel Olja
3 artiklar
Elemis Skin Soothe Shave Gel
449 kr
2200214
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Clarins Men Shave + Beard Oil
415 kr
19902000-6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines Pasta&Love Shaving Gel
319 kr
V11940
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop