SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Märkesbehandlingar

Vill du besöka oss för en av våra märkesbehandling där vi tar hand om hela din kropp? Härligt! Här nedan har vi samlat våra olika märkesbehandlingar. Känner du dig osäker på vilken som du ska boka? Hör av dig till oss på kundservice så hjälper vi dig att hitta rätt. 

Nature Bissé Topp till Tå 


Vill du känna dig lyxigt ompysslad samtidigt som du får bekanta dig med Natura Bisses fantastiska produkter? Ja, då kan det här behandlingen vara något för dig. 

Du får en exklusiv kroppsbehandling, från topp till tå, som gör att du kommer känna dig riktigt omhändertagen. Det är en riktigt kraftfull antioxidantbehandling som är baserad på den positiva effekten av Vitamin C. Resultatet? Vitalitéten i huden återges, samtidigt som du får en fantastiskt fin lyster. 

Natura Bissé Citrus Scrub


Polera huden på kroppen genom högeffektiv exfoliering, det här är en fantastisk härlig upplevelse! Behandlingen beskrivs som en sensorisk upplevelse som kombinerar mikroniserade extrakt från apelsin, som kommer lämna din hud silkeslen, mjuk och med en fin lyster. 

I ett rum med doft av apelsin får du ligga ner i massagebänken och njuta av en riktig avkopplande behandling. Här ingår en välkomsritual, kroppspeeling, inpackning för hela kroppen, hududmassage och sedan av avslutande insmörjning av C-vitamin Body Cream. 

Bioline Fasthetsinpackning 


Eller är du på jakt efter en behandling som arbetar på spänst, fasthet och uppstramning? Biolines Fashetspacket passar utmärkt för dig med en slapp och åldrad hud. Här får du både en kroppspeeling och ett serum som masseras in. Behandlingen hjälper dig att ge fasthet till huden, stimulera hudförnyelse, tillför fukt och stimulerar kollagen och elastinproduktionen.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
4 artiklar
Topp Till Tå Behandling
1495 kr
kbNB3
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioline Cellulitbehandling Coffee Shape
995 kr
coffebehandling
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Natura Bissé Citrus Scrub
1150 kr
kbNB2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioline Fasthetsinpackning
795 kr
kbBIO1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop