SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Lösögonfransar

Att ha fina ögonfransar är något som de allra flesta av oss skulle tacka ja till, men det är inte alla som har turen att ha naturligt långa ögonfransar med fin volym. Lösögonfransar kan vara ett utmärkt alternativ för dig som tycker att dina egna fransar känns lite för korta eller glesa, trots att du använt mascara.


Givetvis kan du också använda lösögonfransar när du vill känna dig lite extra fin, kanske till en fest eller ett bröllop? Lösögonfransar kan förvandla den enklaste makeupen till en riktigt dundersuccé. Hur bra låter inte det? 

Hur vet jag vilka lösögonfransar jag sak välja?


Idag är utbudet av fransar enormt och de finns i massor olika stilar, storlekar och material. Ibland kan det kännas svårt att veta vad man ska välja, men för att veta vilka fransar som passar just dig är det viktigt att bestämma om det är volym, längd eller både och du är ute efter. Vill du vara vardagssnygg eller vill du ha en riktigt fest-look? Det som är fantastiskt med lösögonfransar är att du kan hitta ett par som är exakt anpassade efter ditt behov.

Om du behöver hjälp för att hitta de rätta fransarna – kontakta gärna oss på kundservice. Vi hjälper dig!

Vad finns det för olika typer av lösögonfransar?


Det finns tre olika huvudtyper - Remsor/helrad, individuella styckefransar och individuella singelfransar.

Remsor är den vanligaste typen av fransar och dessa är de enklaste att applicera, i alla fall om du är nybörjare. Välj lösögonfransar utifrån vilken look du är ute efter. Du kan också trimma fransarna så är att de passar perfekt för just dina ögon – både i form och längd. 

De individuella styckfransarna (som också kallas cluster eller flare) är de som makeup-artister främst använder sig av. Dessa är perfekta om du vill öka volymen på fransarna. Har du kanske områden som är lite extra glesa? Ja, då kan du applicera några just där. Ofta kommer styckfransarna i olika längder och kan appliceras på varandra eller i hörnet av ögat om du inte vill ha så mycket.

Individuella singelfransar ser väldigt naturlig ut när de appliceras. Här kan du välja hur mycket du vill addera. Passar perfekt till vardagslooken!
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Sweed
7 artiklar
Sweed Lashes Cluster Flair
169 kr
S021
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sweed Lashes Tete À Tete
149 kr
BT026
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sweed Lashes Nikki No Lash-Lash
250 kr
S039
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sweed Lashes Gabbi
129 kr
S008
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sweed Lashes Boo 3D
199 kr
S022
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sweed Lashes Iconic
129 kr
S006
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sweed Lashes Ash 3D
150 kr
S019
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop