SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Skäggolja

Ta hand om ditt skägg med en skäggolja! Skäggolja är extra viktigt för dig som låtit ditt skägg växa ut några centimeter. Skäggoljan gör så att ditt skägg och din mustasch blir mer lättskött, samtidigt som den tillför fukt och näring. Här har vi samlat våra skäggoljor från varumärken som Recipe for men och Elemis. Testa du också!  

Varför ska jag använda skäggolja?

 
Det finns flera anledningar till varför det är viktigt att använda skäggolja. Dels finns det givetvis de rent estetiska fördelarna med produkten, då oljan gör skäggstråna mjukare och mer följsamma. Du får också en fin lyster i ditt skägg och det kommer dofta fantastiskt. Dels finns det också en annan aspekt som handlar om hygienen. Skäggoljan innehåller nämligen mjukgörande oljor som ger både fukt och näring till skägget och hunden under skägget (det som kallas för skäggbotten). Det i sin tur motverkar klåda, irritation och flagnande hud i skäggbotten, något som faktiskt är ett vanligt problem bland de som har skägg. Om du har en irriterad skäggbotten kommer du troligtvis också att klia och pilla i ditt skägg, något som gör att du enklare får bakterier och svamp i skägget.

Hur ofta ska jag använda min skäggolja?

 
Du kan använda din skäggolja dagligen. Ett tips är att göra den till en del av din morgonrutin. Det är ett smidigt sätt att komma ihåg att du ska applicera den, samtidigt som du också kommer att märka skillnad i att din skäggbotten kliar mindre. Ditt skägg kommer också att få en fin lyster. Det låter väl inte helt fel?

Hur applicerar jag min skäggolja?


Det som är viktigt att tänka på när du applicerar din skäggolja är att ditt skägg är rent och torrt. Om ditt skägg är fuktigt kommer tyvärr inte oljan att tränga in lika bra. Skäggoljor består vanligtvis av essentiella oljor som är fullspäckade med både vitaminer och näring. Om du använder din skäggolja dagligen (vilket vi brukar rekommendera) räcker det med några droppar. Använder du skäggolja någon gång i veckan rekommenderas istället en pipett.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Recipe for men
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Balm Olja
2 artiklar
Recipe for men Ultra Soft Beard Balm
199 kr
R052
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Recipe for men Beard Elixir
179 kr
R032
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop