SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Well hello there, Beauty Hacker!
 
Vi älskar att se att du gillar professionell skönhet lika mycket som vi! Era bilder sprider glädje – precis som bra produkter och behandlingar gör för kropp och knopp.
 

Hur fungerar det?
Ta ett foto och dela det med #Hudoteket och/eller @Hudoteket på dina sociala medier. Vid intresse skickar vi en förfrågan om att få tillgång till din taggning. Du godkänner vår förfrågan genom att svara #YesHudoteket
 
Vi har nu kontaktat dig och efterfrågat content du har publicerat på dina sociala medier. Genom att godkänna vår förfrågan intygar du följande:

  • Att bilden är din egen och att eventuella personer som förekommer har gett sitt godkännande om att medverka.

  • Att Hudoteket får använda dina bilder i sin marknadsföring och/eller reklam, inklusive rätten att reproducera, distribuera, ändra och redigera dina foton. Du samtycker även till att Hudoteket använder foton där du kan identifieras för marknadsföring och/eller reklamändamål.

  • Att Hudoteket får använda dina bilder på sin hemsida, i nyhetsmail och andra kanaler vi anser lämpliga.

  • Du frigör Hudoteket från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder. Godkännandet involverar en befrielse för samtliga anställda hos Hudoteket inklusive tredje part. 
 

Ångerrätt:
Du kan givetvis när som helst återkalla ditt tillstånd för de bilder du har valt att dela med oss. Det gör du enklast genom att trycka på knappen nedan, eller genom att kontakta vår kundtjänst. Bilderna kommer sedan att plockas ner inom 2 veckor från första kontakten, inom samtliga kanaler förutom redan trycktmaterial som används tills att det är slut.


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop