SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Skönhet- och hudvårdskalendrar

Aldrig har nedräkningen till jul 2022 varit roligare - spana in våra julkalendrar här!En julkalender, eller adventskalender - kärt barn har många namn, ger dig 24 härliga anledningar att räkna ner till julafton. Här har du kalendrar fulla med skönhet och glädje att njuta av, som en Gott & Blandat-påse fast med skönhet! Är du en person som lyckas hålla dig till att öppna en lucka om dagen eller sliter du upp alla med en gång? Oavsett finns det ju inget så pirrigt som att öppna en julkalender!

Vår adventskalender 

Sagt om Hudotekets kalender 2022:


"Hudoteket firar 50 år med buller och bång – nu kommer nämligen den finaste kalendern hittills. Bara av att kolla på adventskalendern höjs julstämningen rejält!"
- ELLE

"Det här är en väldigt bra kalender, det tänker jag inte hymla med!"
 - Margareta Grääs, makeupartist och influenser.

"Det här är en kalender för den som verkligen gillar hudvård - nörden som uppskattar resultatinriktad hudvård och lyx!"

- @ibadrumsskåpet, influencer Instagram / Tiktok

Vilken kalender ska du välja?


Tycker du det är svårt att botanisera i alla skönhetskalendrar? Det fina med att  detta upplägg är att du köper en produkt - men får 24 st på köpet. Så varför inte passa på att testa något du inte provat innan?
Kanske kan Babors julkalender fylld med ampuller förbli din nya hudvårdsrutin? Varje ampull innehåller naturligt aktiva ingredienser, designade att ta sig an olika hudproblem. Det finns en ampull för varje hudönskning,som Babor själva så fantastiskt uttrycker det.  

Du vet väl om att du kan göra en gratis hudanalys hos oss, där våra auktoriserade hudterapeuter hjälper dig hitta produkter (och adventskalendrar) som passar just dig!
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke
Kategori:
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop