SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Håravfall

Lider du av håravfall? Du är inte ensam! Tunnt hår eller håravfall är relativt vanligt bland både kvinnor och män, och kan drabba vem som helst och kan bero på flera olika orsaker. De flesta människor tappar mellan 50 och 150 hårstrån varje dag, och det är helt normalt. Känner du att du tappar mer än så och att det är ett problem för dig? Här har vi samlat våra produkter som kan hjälpa dig som vill förstärka ett tunt och sprött hår, reducera riskerna för tidigt håravfall eller stimulera hårtillväxt.

Osäker på vilka produkter som passar dig? Kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig att hitta rätt. 

Varför tappar jag mitt hår?

 
Hår som känns ovanligt tunt eller håravfall kan bero på många olika saker. Faktorer som stress, vitaminbrist och sjukdom kan göra att du tappar hår. Detsamma gäller även överdriven styling av värmeprodukter och tunga hårbehandlingar som färning, blekning eller permanent. Ofta är det också biologiskt eller hormonellt relaterat, men idag finns det faktiskt massor fantastiska hårvårdsprodukter som kan hjälpa dig. Produkterna kan både förebygga och behandla. Visst är det bra? 

Hur förhindrar jag håravfall?


Om du märker att ditt hår börjat tunnas ut eller vet om att det finns i din familj, så är ett hett tips att börja behandla det i tid. Ta riktigt bra hand om din hårbotten - det kommer hjälpa dig att motverka håravfall. Det är viktigt att du rengör håret och hårbotten för att hårsäckarna inte ska täppas till, vilket kan leda till att du tappar hår.

Använder du mycket stylingprodukter eller torrschampoo kan det också täppa till hårbotten - och då gäller det att du tvättar håret ordentligt. Ett annat tips är att stimulera hårbottnen med ett serum som jobbar för att öka cirkulationen. Ha också för vana att massera din hårbotten regelbundet! Det gäller naturligtvis när du schamponerar ditt hår, men också att du gör det efter en lång och stressig dag på jobbet. När du masserar hårbotten släpper spänningarna och du får igång cirkulationen.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Davines Nannic Sisley Unite
8 artiklar
Davines NaturalTech Energizing Superactive
589 kr
53402
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite Boosta Plus+ Hair Serum
599 kr
P1096
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines NaturalTech Elevating Scalp Recovery Treatment
519 kr
V11139
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines NaturalTech Energizing Shampoo
319 kr
51100
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines NaturalTech Energizing Shampoo Travelsize
159 kr
51116
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines NaturalTech Energizing Thickening Tonic
409 kr
51129
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop