SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Gott nytt år!

Nytt år, nya möjligheter, visst är det härligt. Låt oss hjälpa dig att få ett skönare och vackrare 2023. Ni var jättemånga som köpte eller önskade er våra presentkort samt köpte friskvårdsmassage och fotvård. Boka in dina behandlingstider och kurer för våren så kommer du såå bra i både hud, kropp och själ framöver.

Välkomna till oss!
Lena och Team Hudoteket Salong

Hudoteket fyller 50 år

VÄLKOMMEN TILL SALONGEN I NOVEMBER

Hudoteket fyller 50 år 2022 och det ska såklart firas stort. Det vill vi göra tillsammans med dig och därför kommer hela året att fyllas med roliga events, nyheter och erbjudanden. Här delar vi ett axplock av vad som händer i november.

RESULTATINRIKTADE BEHANDLINGAR

Clean Start

Ge din hud den bästa starten på nya året. Börja med en grundlig, porrengörande ansiktsbehandling. De finns i olika tids- och prisklasser, Ansiktsbehandling Tonår, Compakt, Classic och Lyx med specialmask. Rena porer och kunskapen du får om hemma produkter är A och O för att få en renare och friskare hud.

GE DIN HUD EN NYSTART

Resultatinriktade behandlingar

Ge din hud den bästa starten på nya året. Börja med en grundlig, porrengörande ansiktsbehandling. De finns i olika tids- och prisklasser, Ansiktsbehandling Tonår, Compakt, Classic och Lyx med specialmask. Rena porer och kunskapen du får om hemma produkter är A och O för att få en renare och friskare hud.

NYHET

Ge din hud en AHA-upplevelse

Gör en kur med effektiva Elixir-penslingen, perfekt för dig med problem att lösa, men kan även anpassas för dig med känslig hud, anti-pigment och anti-age. Du går på behandlingen 6 gånger och kuren kombineras med för dig utvalda och rekommenderade hemmaprodukter från Elixir.

VI ÄR NOMINERADE TILL

Årets hudvårdssalong

Vi är stolta över att i Nöjesnytt vara nominerade till årets hudvårdssalong. Vi blir så glada om du vill rösta på oss.

Rösta på oss genom att:
SMS:A: JKP 111
TILL: 72456


Kostnad per SMS: 5 kr. Röstningen pågår till och med 15 Januari 2023.


Hudotekets Julkalender 2022

Hudotekets julkalender 2022 är här och inom kort kommer den till salongen. I år är inget vanligt år på Hudoteket, vi firar ju hela 50 år i skönhetens tjänst. Så vad kan passa bättre än att avsluta detta festfyllda jubileumsår med en julkalender utöver det vanliga? Bakom luckorna finner du en perfekt mix av skönhetsgodis och hela åtta produkter i full storlek. Produkternas värde i kalendern är hela 5220 kr.

BOKA TID FÖR

Behandling

Vädret slår om och det börjar bli allt kallare ute, därför är det extra viktigt att ta hand om huden. Det är också nu det är dags att börja jobba på glowet inför hösten och vinterns alla festligheter.

HUDOTEKETS

Jubileumsmagasin

Vi har samlat ihop roliga minnen, fakta och historier i ett härligt jubileumsmagasin. Du får tidningen med ditt köp, och är du nyfiken redan nu så kan du läsa den digitalt här.

Utvalda erbjudanden


NY BEHANDLING MED

Elixir Cosmeceuticals

Vi välkomnar hela tre nya behandlingar med Elixir Cosmeceuticals till vår salong. Anti-Age Peel, som är anpassad för dig som vill behandla tecken på åldrande, fina linjer, solskador och rynkor.
Mandelic Peel som är idealisk för dig som har fet/kombinerad hud, känslig hud, akne och pormaskar och melasma.
Anti-Pigment Peel passar dig som vill jobba på pigmenteringar, solskador och melasma.

ETT SÄKERT KORT

Presentkort

Gör någon du tycker om extra glad. Ett presentkort på en skön behandling eller på härliga produkter är alltid lika uppskattat. Du kan välja mellan att ge bort en specifik behandling eller så väljer du att köpa ett med valfri summa. Du får presentkortet hemskickat,inslaget & klart. Kom in till vår salong så ordnar vi det. Varmt välkommen!

Bli medlem i Klubb Hudoteket

Är du medlem i Klubb Hudoteket? Om inte, så är det hög tid nu! För varje krona som du handlar produkter hos oss samlar du poäng. Två gånger om året omvandlas dessa till en bonuscheck, om du har kommit över 2 500 poäng och har godkänt utskick från oss. Ju mer du samlar, desto mer trevligheter får du. Bra va? Fråga gärna oss om mer information eller läs mer om Klubb Hudoteket.
Hudoteket är ett familjeföretag anno 1972 som levererar skönhetsprodukter och behandlingar på ett professionellt och passionerat sätt. Vi strävar efter att vara det självklara valet för hudvård, hårvård och makeup. I år firar vi 50 år - läs gärna mer om vår resa här.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop