SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

På gång på salongerna!

På den här sidan hittar du information om vad som händer på våra salonger i Malmö och Jönköping.
Här kan du hålla dig uppdaterad om nyheter, behandlingserbjudande, event och andra roliga happenings!

Hudoteket fyller 50 år

VÄLKOMMEN TILL SALONGEN I NOVEMBER

Hudoteket fyller 50 år 2022 och det ska såklart firas stort. Det vill vi göra tillsammans med dig och därför kommer hela året att fyllas med roliga events, nyheter och erbjudanden. Här delar vi ett axplock av vad som händer i november.

Fira påsk med oss

På Hudotekets salong i Jönköping hittar du den perfekta presenten till dig själv eller till någon du håller kär. Kom in och kika på vårt sortiment och upptäck allt inom skönhetssprodukter som gör din hud mjuk och strålande. Det bästa av allt är att du under påsken får upp till -20% på ditt köp.

Öppettider i påsk

Välkommen till salongen i Jönköping på påskafton! Här kan du passa på att fixa sista minuten påskägg i form av produkter eller presentkort, eller varför inte boka tid för öronhåltagning? Varmt välkommen!

TÄVLA & VINN

Påskjakt i butiken

Du som handlar i butiken har chansen att få gå på påskjakt och hitta det gömda ägget. Du som hittar ägget är med i utlottningen av fina produkter till ett värde av 3467 kr.

Vinnaren utses och kontaktas 11/4.

VÅR ÅRLIGA

Mayniac

Den 25-27 maj är Hudotekets årliga Mayniac är äntligen här! Förutom att du får 20% rabatt på nästan allt, har vi även dukat upp flera fyndbord där du kan gå loss bland lyxiga fynd med upp till 70% rabatt - galet va? Fira att sommaren kryper sig närmre och närmre med lite nya produkter i badrumsskåpet och go MAYniac!

BOKA TID FÖR

Skin Scanning

Torsdagen 25/5 kommer Lena från SkinCeuticals till salongen med sin skin scanner. Med Skin Scannern kan du se underliggande pigmenteringar, känslighet, fina linjer och rynkor med mera. Med den här tekniken kan du få en personlig rådgivning som kan förebygga framtida hudtillstånd och problem. Shoppa bland grymma erbjudanden och delta i en fin tävling. Boka en tid, eller kom upp för drop in. Boka per telefon: 036 - 12 06 66

KOM OCH HÄNG MED

Linda från Decléor

Fredagen 26/5 är Linda från Decléor på besök från oss. Decléor är ett exklusivt varumärke inom hudvård som är känt för sina innovativa och effektiva produkter. Med en passion för naturliga ingredienser och aromaterapi har Decléor skapat en unik position på marknaden. Välkommen upp till salongen för att få hjälp från en expert, var med i en grym tävling och gotta dig i fina erbjudanden!

HOS OSS FINNER DU

Den perfekta presenten

På Hudoteket har vi den perfekta presenten till dig som söker en student/examenpresent, eller varför köpa en fin gåva till din lärare? Hos oss kan du köpa ett presentkort så att den lyckliga kan unna sig en ansikts- eller kroppsbehandling, eller varför inte lyxiga produkter?

På gång på salongen i Jönköping

Hudoteket är ett familjeföretag anno 1972 som levererar skönhetsprodukter och behandlingar på ett professionellt och passionerat sätt. Vi strävar efter att vara det självklara valet för hudvård, hårvård och makeup. I år firar vi 50 år - läs gärna mer om vår resa här.

BEHANDLINGSNYHET

Massage Esse Experience Face

I både Malmö och Jönköping erbjuder vi nu denna avslappnande ansiktsmassage som är speciellt framtagen för att dämpa inflammation & reducera stress. Total avkoppling och avslappning utlovas! Denna massagebehandling är också anpassad att efterleva de regler som gäller för att en behandling ska kunna räknas som friskvård, så denna kan du boka och använda ett eventuellt friskvårdsbidrag till.

BEHANDLINGSNYHET

Nannic NBE 3000

På salongen i Malmö kan du nu boka in dig på denna unika radiofrekvensbehandling för ansikte och kropp. Medan du är uppkopplad på maskinen för effektivt lymfdränage av kroppen, utförs en skön ansiktsmassage med två prober. Perfekt för dig som vill unna dig det absolut bästa för din hud och samtidigt sänka din stressnivå.

FIXA FRISYREN HOS

Anna & Norma

Vill du vara redo för sommaren? Då är det dags att boka in en tid hos våra erfarna frisörer! Vi hjälper dig att ta hand om ditt hår inför sommaren, oavsett om du vill ha en helt ny look eller bara fräscha upp din nuvarande frisyr. Våra professionella frisörer är experter på allt från klippning och färgning till styling och hårvård. Vi använder enbart de bästa produkterna för att ge ditt hår den näring och omsorg det behöver.

VI VÄLKOMNAR

Dr. Schrammek

Vi på Hudoteket är stolta över att få erbjuda Dr. Schrammek till dig som kund. Deras berömda Green Peel-behandling är en effektiv behandling som bekämpar tidigt åldrande, förlust av elasticitet, reducerar synliga tecken på oren hud, förstorade porer, akne, ärr, ojämn hudton, pigmenteringar, solskadad hud samt har en uppstramande effekt. Tillsammans med deras produkter får du fantastiska resultat!


VI VÄLKOMNAR

Dr. Schrammek

Vi på Hudoteket är stolta över att få erbjuda Dr. Schrammek till dig som kund. Deras berömda Green Peel-behandling är en effektiv behandling som bekämpar tidigt åldrande, förlust av elasticitet, reducerar synliga tecken på oren hud, förstorade porer, akne, ärr, ojämn hudton, pigmenteringar, solskadad hud samt har en uppstramande effekt. Tillsammans med deras produkter får du fantastiska resultat!

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop