E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Dagcreme

Dagcremen appliceras på morgonen, efter rengöring och eventuellt serum. Cremen används under dagen för återfukta huden och skydda den mot yttre påfrestningar. Det som utmärker dagcremen är att den ofta har en lite lättare konsistens än nattcremer, så att de absorberas snabbare och ger ett lämpligt underlag för makeup.

Dessutom verkar dagcremen ofta skyddande för att skapa en sköld mot solljus, vind och föroreningar. Därför är det bra att ha just en dagcreme under dagen, då en nattcreme snarare har en reparerande effekt. Flera av dagcremerna har dessutom SPF för att ge ett extra skydd mot solens skadliga strålar. Vill du se alla dagcremer med SPF samlade på ett ställe, klicka här>

Välj dagcreme efter hudtyp
Det finns flera varianter av dagcremer för att du ska hitta en creme som passar just dig. Cremerna som är för alla hudtyper/normal hud är ofta ganska lätta i konsistensen; de återfuktar och skyddar utan att huden känns fet. Cremerna för blandad, fet och oren hud har ännu lättare konsistens, i form av en fluid eller emulsion. Dessa är ofta oljefria och absorberas snabbt utan att lämna en glansig yta. För de med torr hud finns fetare cremer med väldigt rik och närande formula. Om du däremot har känslig eller mogen hud finns det ofta flera olika konsistenser på dagcremerna, beroende på om du även känner dig torr eller lite fetare i huden. Oavsett vilken creme du väljer verkar de lugnande eller motverkar hudens åldrande. Det finns även dagcremer särskilt för pigmenterad hud. Därtill har varje dagcreme särskilda unika egenskaper - dessa kan du läsa mer om i varje specifik produktbeskrivning.

Behöver du hjälp med att hitta rätt dagcreme för din hudtyp? Då är du varmt välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter finns här.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Hudtyp:
Alla hudtyper Fet & Blandad hud Färgad dagcreme Känslig hud Mogen hud Normal hud Pigmenterad hud Torr hud
Varumärke:
Aromatica Beauté Pacifique Biodroga Biodroga MD Bioline Bliss By Terry Carita Clarins Comfort Zone Decléor Dermaceutic Dermalogica Elemis Elizabeth Arden PRO Eneomey Exuviance Jan Marini Jane Iredale Medik8 Mesoestetic Murad Nannic Natura Bissé REN Sans Soucis Sensai Sisley Transderma Verso Z Skin Repair
187 artiklar
Clarins Extra-Firming Collection
795 kr
1185 kr
extrafirming
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Sparkling Beauty
645 kr
1035 kr
2268006
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Brilliantly Beautiful
995 kr
1670 kr
2268003
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Pro-Collagen Stars
895 kr
1430 kr
2268002
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Pro-Collagen Perfect Duo
1795 kr
2760 kr
2268001
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Verso Day Cream
799 kr
201202
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Eneomey Sunlight Screen 50+
382 kr
545 kr
3401360270343
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Pro Definition Super System Kit
1995 kr
2360 kr
2248305
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Medik8 C-Tetra Box
895 kr
1260 kr
1295
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop