SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Biodroga Lotus & Science Smart Rescue Anti-Age Concentrate i gruppen Ansikte / Serum & olja / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (21208)
Biodroga Lotus & Science Smart Rescue Anti-Age Concentrate

Biodroga Lotus & Science Smart Rescue Anti-Age Concentrate

0 kundomdömen
1559 kr / 1149 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 1299 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? För mogen hud.

Egenskaper: Ett fantastiskt lyxigt serum vars unika, vårdande formula ger häpnadsväckande och vetenskapligt bevisade resultat. Det är en ultrakoncentrerad cocktail med 36% högeffektiva, aktiva ingredienser för maximal effekt. Lotusblomextrakt ger huden ett rent och klart utseende, veteprotein verkar omedelbart åtstramande och ursolsyra förbättrar elasticiteten och mildrar rynkor och fina linjer. Serumet förbättrar även spänsten och fuktighetsnivån i huden och motverkar fuktighetsförlust. Det skyddar mot skadlig påverkan av fria radikaler, stärker hudens motståndskraft samt förfinar och klarnar upp hudtonen. Resultatet blir en strålande, ungdomlig och jämn hud.

Biodrogas hudvårdsserie Lotus & Science består av kraftfulla anti-age produkter med den senaste vetenskapen i samspel med naturen. Detta syns i huvudingredienserna, som är ett uppstramande komplex och den vackra, vårdande lotusblomman. I lotusblommans frö har man hittat ett speciellt enzym som motverkar det kronologiska åldrandet. En studie av seriens effektivitet har visat att rynkdjupet minskade med 61% på 6 månader! Perfekt när åren börjar sätta sina spår, elasticiteten i huden minskar och huden blir tunnare. Extraktet från lotusblomman hjälper huden att komma i oslagbar form och återställer dess fräschör och lyster. Huden blir spänstigare och strålar av liv.


Aktiva ingredienser:
- Lotusblomsextrakt: Mer än bara ett växtextrakt! Lotusblomman är en fascinerande växt som står för renhet och är en symbol för buddism. Den rosa och vita lotusen växer i sumpområden i Indien och tillhör näckrosväxterna. Den är inte bara bildskön utan också fantastisk i sin harmoni. Doften är söt och fruktig, med en antydan av anis. I lotusblommans frö har man hittat ett speciellt enzym som motverkar det kronologiska åldrandet. Extraktet från lotusblomman hjälper huden att få tillbaka sin fräschör, lyster och glöd. Det återställer hudens fulländning och gör att den ser ren och klar ut.

- Ursolsyra: Är optimalt hudvänligt och stöttar, genom mjuka impulser, strukturen hos kollagentrådarna. Resultatet är en förbättring av elasticiteten i huden och därmed mildras torrhetslinjer och smårynkor.

- Matrixstimulator: Förbättrar glycosaminoglycan-syntesen och kollagenbildningen i huden. Glycosaminoglycan stöttar hudens kollagentrådsnät och balanserar hudens fuktighetsnivå. Särskilt stimuleras bildandet av kollagen IV, som i takt med stigande ålder inte längre produceras som förut. Elasticiteten i huden förbättras och linjer och smårynkor mildras.

- Veteprotein: En hudåtstramare med omedelbar effekt. Det bildar en ultrafin film på huden som gör att linjer och smårynkor ser mindre ut.

- Omega CH-Aktivator®: En vattenlöslig radikalfångare som stöttar hudens kollagensyntes och ökar den fuktighetsbindande kapaciteten. Skyddar mot skadlig påverkan av fria radikaler och ger en slät, sammetsmjuk hud.

- Codiavelane®: Ett extrakt som utvinns från arkipelagen Bréhat i Frankrike. Den ökar dramatiskt den fuktighetsbindande kapaciteten i epidermis och skyddar effektivt mot skadlig yttre påverkan som kan leda till torr hud  (exempelvis överhettad atmosfär, solstrålning, aggressiva tvättaktiva substanser, etc).

Användning: Används morgon och/eller kväll på rengjord hud, före creme. Applicera jämnt över ansikte, hals och dekolletage och klappa in mjukt. Låt verka en kort stund, och följ sedan med dag- eller nattcreme. Använd tillsammans med övriga produkter i Lotus & Science-serien för bästa resultat.


Storlek: 30 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Biodroga presenterades för första gången år 1959 och har sedan dess fått många trogna och nöjda kunder världen över. I Jönköping med omnejd har Biodroga varit tillgänglig för Hudotekets kunder sedan 1972, då detta märke var vårt första och bästa val redan på den tiden. Biodroga har flera gånger vunnit den så kallade 'Kosmetikens Oscar' för bästa produktkvalitet, image och skönhetssystem i sin helhet.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 21208

Liknande produkt

Kundomdömen