SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Carita Progressif Anti-Taches Infinite Reflection Focus Serum i gruppen Ansikte / Serum & olja / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (3396000)
Carita Progressif Anti-Taches Infinite Reflection Focus Serum

Carita Progressif Anti-Taches Infinite Reflection Focus Serum

0 kundomdömen
1250 kr / 749 kr
Kampanj:
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? För mogen och pigmenterad hud. Passar alla som vill förebygga och korrigera pigmenteringar.

Egenskaper: Innovativt och exklusivt serum som minimerar mörka fläckar och ojämn pigmentering samt främjar en jämnare hudton. I hjärtat av produkten finns Cinetic Technology, en ingrediens som hjälper till att förbättra cellkommunikationen och ger en trippeleffekt på hudytan: rynkor slätas ut, hudtonen blir jämnare och den strålar av lyster. Innehåller också MCL Focus, en aktiv ingrediens som förebygger och korrigerar uppkomsten av olika mörka fläckar och pigmenteringar. Dagligen reduceras fläckarna och resultatet blir en hud som strålar av lyster.

Progressif Anti-Taches är en föryngrande hudvårdsserie med ett tydligt syfte: att förebygga och korrigera pigmenteringar samt arbeta anti-age. Det är intensiva och kraftfulla produkter som även bidrar till en jämnare hudton och fastare hy som strålar av lyster. De aktiva huvudingredienserna minskar pigmenteringar genom att påskynda elimineringen av melanin, samtidigt som de förebygger uppkomsten av nya genom att normalisera en överdriven melaninproduktion. De arbetar även målinriktat för att motverka hudens åldrande och ge huden ett ungdomligare utseende.


Aktiva ingredienser:
- Rölleka-extrakt: Rölleka (Achillea millefolium) är en växt välkänd för sina helande och lugnande egenskaper. Studier visar också att extrakt från rölleka ökar tjockleken på epidermis, reducerar synligheten av porer och rynkor samt bidrar till hudens fasthet och elasticitet. Ger en trippel-effekt på hudytan med ett resultat som kan jämföras med användningen av glykolsyra.

- MCL FOCUS:
Står för Melano-Control Luminiser FOCUS (potassium methoxysalicylate). Motverkar pigmentfläckar och ojämn pigmentering genom att hämma enzymet tyrosinase så att det produceras mindre pigment. Reducerar befintliga pigmentfläckar genom att bidra till en mild exfoliering av hopklumpat pigment.

- Papain: Enzym från Papaya som skonsamt avlägsnar döda hudceller från hudytan och verkar uppklarnande på befintliga pigmenteringar.

- Squalan: Fettämne som finns naturligt i huden och som stärker hudbarriären.

- Vitamin E: Fuktighetsgivande antioxidant.

- Växtglycerin och naturliga fuktighetsfaktorer: Binder vatten och ökar fuktighetsnivåerna.

Användning: Används morgon och kväll på rengjord hud. Applicera 2 pump av serumet på ansikte och hals före användning av Anti-Taches Infinite Reflection Focus Cream.

Storlek: 30 ml


Läs mer
Stäng

Om märket

Vi lämnar plats åt nya varumärken, Carita utgår ur vårt sortiment.

Franska Carita tillhör världens mest prestigeladdade varumärken inom hudvård, kroppsvård, hårvård och skönhetsterapi. En helt klart 5-stjärnig skönhetsvård för dig som vill ha det absolut bästa. Carita hjälper dig att bevara ett ungdomligt utseende och en felfri hud. Alla Caritas produkter, även de som är inriktade på att enbart ge fukt eller lugna en känslig hud, arbetar förebyggande anti age.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 3396000

Liknande produkt

Andra har också köpt

Kundomdömen