SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Comfort Zone Man Space Shower Performer Total Body Revitalizing Shower Gel i gruppen Eko & vegan / Vegansk hudvård hos Hudotekets Webshop (CZ-4233)
Comfort Zone Man Space Shower Performer Total Body Revitalizing Shower Gel

Comfort Zone Man Space Shower Performer Total Body Revitalizing Shower Gel

0 kundomdömen
295 kr / 229 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 1299 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Duschgel för hud och hår som ger behaglig känsla av fräschör och välbefinnande.

För vem? Passar alla hudtyper

Egenskaper: Uppfräschande duschgel med en naturligt fräsch doft som skonsamt rengör både hud och hår. En kombinationen av exkulsiva ingredienser som både är aktiva men som också är utvalda för att passa hår och hud. Detta resulterar i att produkten både är njutningsfull, effektiv och praktisk, idealisk att använda varje dag, på resor och efter sportaktiviteter. hur den fungerar En mild rengörande agent som är hämtad från olivolja hjälper formulan att rengöra huden på ett skonsamt sätt. Téphroline® är ett extrakt från växten tephrosia purpurea som stimulerar syntesen av beta-endorfiner ”signalsubstansen som ger välbefinnande” och som kontrollerar stress. Liposomer som innehåller glaciärvatten från Schweiz med unika mineralsalter, har en intensiv och djupverkande fuktgivande effekt. Denna fuktgivande verkan förstärks med mandel protein.

Aktiva ingredienser: Téphroline®, Schweisiskt glaciärvatten i liposomer, mandelprotein, rengörnade ämnen utvunnit från olivolja.

Användning: Applicera på våt hud och hår och massera varsamt. Skölj väl. Används varje dag för att skonsamt rengöra och parfymera huden.

Storlek: 200 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Logotypen med sina klamrar - embracing hands - symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: CZ-4233

Liknande produkt

Andra har också köpt

till toppen

Kundomdömen