SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Behandlingserbjudanden


Här samlar vi våra aktuella behandlingserbjudanden och kommande event. Hos våra skickliga hudterapeuter, massörer, fransstylister och frisörer kommer du garanterat få en den välbehövda stund som du förtjänar.


-100 kr på Bioline behandling

En lystergivande och vitaliserande behandling, som kombinerar de mest avancerade formerna av vitamin C med maslinicsyra och andra antioxidanter. Ingredienserna jobbar för att skydda och reparera huden mot yttre påfrestningar. Behandlingen passar alla som vill öka motståndskraften i huden, som behöver en lysterboost eller reparation till huden.

Läs mer och boka här


-100 kr på ESSE Probiotic Facial Treatment

I april är du välkommen att prova på världens enda ansiktsbehandling med levande probiotika!
Denna unika ansiktsbehandling förbättrar och förstärker din huds mikroflora samtidigt som den minimerar ålderstecken och motverkar obalanser.


Läs mer och boka här


-100 kr på Medik8 Radiance behandling

En behandling för ansikte, hals och dekolletage med fokus på att ge lyster och återuppliva huden. Behandlingen är baserad på noggrant utvalda aktiva ämnen med vitaliserande egenskaper, exempelvis vitamin C. I behandlingen använder vi oss av den unika Medik8 Radiance Mask i en kombination med serum som ger huden lyster, vitaminer och antioxidanter. Denna kombination ger huden en jämnare hudton. I samband med ett C-vitaminserum och en fyllig, mjukgörande och lugnande creme skyddas huden mot fria radikaler, överhuden förnyas och ansiktet får en fräsch lyster.

Läs mer och boka här


FLER INJEKTIONSBEHANDLINGAR HOS OSS

Filler, Belkyra, Celluform med mera. Vi på Hudoteket erbjuder flera olika typer av injektionsbehandlingar för att passa just ditt behov. Du får gärna kontakta oss för att rådfråga eller om du vill ha hjälp med bokning. Bli av med fina linjer, dubbelhaka eller ridbyxlår.


Läs mer och boka här


SPANA IN VÅRA PRODUKTERBJUDANDEN

Ta del av våra förmånliga produkterbjudanden. Samtliga erbjudanden gäller till utsatt tid eller så länge lagret räcker. Trevlig shopping! 

Shoppa här

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop