SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Behandlingserbjudanden


Här samlar vi våra aktuella behandlingserbjudanden och kommande event. Hos våra skickliga hudterapeuter, massörer, fransstylister och frisörer kommer du garanterat få en den välbehövda stund som du förtjänar.


Fresh Start 2021

Ren och fräsch med Ansiktsbehandling Compact eller Tonår Basic. En bra start på det nya året och en nödvändig grund för att gå vidare med mer avancerade apparaturbehandlingar och ansiktskurer av skilda slag. Just nu får du 100 kr rabatt på båda behandlingarna, så passa på att boka redan idag!

Läs mer och boka här


Infuzion med specialmask

Prova en av marknadens mest avancerade näringsboozters för huden! Infuzion är också en av Hudotekets mest populära och mest effektiva nålfria behandlingar, perfekt att göra i kur. Just nu får du rabatt på de tre olika Infuzion behandlingarna, du sparar upp till 1200 kr. Välj mellan engångs behandling, en kur vid tre olika tillfällen eller en förberedande konsultation.

Läs mer och boka här


Dermapen4 med specialmask

Prova marknadens mest avancerade behandling med mikroneedling för hudföryngring och hudförbättring. Dermapen4 är en av Hudotekets mest populära och effektiva behandlingar, perfekt också att göra i kur. Just nu sparar du upp till 1200 kr när du bokar en Dermapenbehnadling. Passa på!

Läs mer och boka här


FLER INJEKTIONSBEHANDLINGAR HOS OSS

Filler, Belkyra, Celluform med mera. Vi på Hudoteket erbjuder flera olika typer av injektionsbehandlingar för att passa just ditt behov. Du får gärna kontakta oss för att rådfråga eller om du vill ha hjälp med bokning. Bli av med fina linjer, dubbelhaka eller ridbyxlår.


Läs mer och boka här


SPANA IN VÅRA PRODUKTERBJUDANDEN

Ta del av våra förmånliga produkterbjudanden. Samtliga erbjudanden gäller till utsatt tid eller så länge lagret räcker. Trevlig shopping! 

Shoppa här

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop