SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Macadamia Natural Oil No Tangle Brush i gruppen Hår / Tillbehör hos Hudotekets Webshop (M3310)
Macadamia Natural Oil No Tangle Brush

Macadamia Natural Oil No Tangle Brush

0 kundomdömen
179 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


Egenskaper: Macadamia No Tangle Brush är hårborsten för dig som vill reda ut håret på ett skonsammare sätt. No Tangle-borsten är unikt designad så att den inte skadar håret och är så pass mjuk att då den möter motstånd viker sig borsten och på så sätt reder den ut håret på ett skonsamt sätt. En helt fantastisk borste som är perfekt för den som är håröm och den rekommenderas även för ömtåligt eller kemiskt behandlat hår. Fungerar även bra på Extensions. Borsten är utmärkt för huvudmassage och förbättrar cirkulationen samtidigt som den minimerar kluvna hårtoppar på ett effektivt sätt.

Produkterna från Macadamia Natural Oil innehåller en perfekt mix av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor; Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dess unika egenskaper skapar den perfekta vardagslyxen; en produkt som ger näring, helar, återupplivar och föryngrar även de mest problemfyllda hår. Macadamia Natural Oil-produkterna kallas "the secret of beautiful hair" och ditt hår blir aldrig det samma efter du använt dessa fantastiska produkter! 

Användning: Använd dagligen för att reda ut håret samt massera hårbotten på ett skonsamt sätt.Läs mer
Stäng

Om märket

Macadamia Natural Oil har utgått i vårt sortiment. Vill du ha hjälp att hitta liknande produkter? Kontakta gärna oss på webshop@hudoteket.se eller 036-34 45 62. Tips! Besök gärna dessa sidor: Nyheter, Kampanjprodukter, Topplistan & Erbjudanden.

För att ta fram Macadamia har man tagit lärdom av alkemister och helare över hela världen som under århundraden vänt sig till naturens rika resurser för dess medicinska krafter. Med oljan från makadamianöten som finns längs Söderhavet, tillsammans med olja från Marockos sällsynta Argan frön, har naturen försett oss med några av de mest gynnsamma faktorerna för hälsosam hud och hår.

Macadamia Natural Oil kombinerar oljorna från dessa näringsrika nötter med ingredienser från naturens mest närande växtpreparat för att skapa den ultimata förskönande och vårdande kuren för ditt hår.

Macadamia-oljan ger nytt liv till hårets naturliga väsen och skapar ett skyddande lager som fyller och berikar med hårets viktiga proteiner. Njut av mjukt, silkeslent och glansigt hår utan oljiga eller vaxliknande rester.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: M3310

Andra har också köpt

Unite Lazer Straight Relaxing Fluid
239 kr
U10050
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Maybritt Krewald Organic Pure Oil Woman
379 kr
100073
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen