SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Synliga kärl

Ytliga blodkärl eller brustna kärl syns som enskilda ådror och kan bero på flera faktorer som exempelvis ärftlighet, sol, graviditet, temperaturförändringar, hormonella förändringar eller rosacea. Oftast är det en känslig hud som upplever problemen. Hur många eller vart de sitter kan variera, men de vanligaste områdena är på näsvingarna, näsan och på kinderna. De är helt ofarliga men kan vara estiskt störande.

Behandling och produkter för synliga kärl


När man ska behandla synliga och ytliga blodkärl ska man undvika aktiva produkter som ökar cirkulationen i ansiktet men däremot är en skonsam enzympeeling är att föredra. Försök också att leta efter ingredienser som är kärlsammandragande och exempel på dessa är mariatistel och alfa bisabolol. Koffein som verkar likt en antioxidant när man applicerar den i ansiktet har en kärlsammandragande effekt och kan även dämpa rodnader och skyddar mot fria radikaler.

Vill du ha rådgivning av diplomerade hudterapeuter gällande vilka produkter som passar din hudtyp är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Du hittar kontaktuppgifter här

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Babor Beauté Pacifique Biodroga MD Clarins Dermalogica Exuviance Medik8 Nannic SkinCeuticals
Kategori:
24h kräm Ansiktsvatten Kit och Travel kit Serum
Ingrediensönskemål:
Ekologisk Vegansk
Konsistens:
Creme Gel Olja Serum Vätska
14 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop