SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
REN Moroccan Rose Otto Ultra-Moisture Body Oil i gruppen Eko & vegan / Vegansk hudvård hos Hudotekets Webshop (614074)
REN Moroccan Rose Otto Ultra-Moisture Body Oil

REN Moroccan Rose Otto Ultra-Moisture Body Oil

0 kundomdömen
495 kr / 297 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

En lyxig kroppsolja formulerad med marockansk ros otto-olja, en av världens dyraste och mest eftertraktade essentiella oljor.


För vem?
Passar alla hudtyper.

Egenskaper:
En lyxig kroppsolja formulerad med marockansk ros otto-olja, en av världens dyraste och mest eftertraktade essentiella oljor. Det är en tunn, exklusiv olja - destillerad i gryningen från rosens absolut finaste kronblad - som är utvecklad för att återfukta intensivt och ge huden en ungdomlig och hälsosamt strålande lyster. Kroppsoljan lugnar och återfuktar din hud på djupet utan att kännas kladdig eller lämna efter sig en oljig hinna. Den låser in fukten i huden, gör huden mjuk och behaglig, återställer dess elasticitet samt skyddar mot oxidativ skada för att bekämpa ålderstecken. Oljan är dessutom idealisk att använda efter en lång dag i solen för att vårda och förlänga solbrännan. Med sina lugnande egenskaper motverkar oljan rödhet och inflammation. Den kan också användas som massageolja när du vill lyxa till det lite extra - gärna efter ett bad med REN Moroccan Rose Otto Bath Oil. Oljan verkar även lugnande på känslig hud och dess härliga, sagolika rosdoft sägs ge sinnesfrid, minska stress och göra dig lugn och harmonisk.
Det är en bioaktiv hudvårdsprodukt som är helt fri ifrån petrokemikalier, mineraloljor, sulfater, parabener, silikoner, irriterande ämnen eller syntetiska parfymer och färger.

Bioaktiva ingredienser:
- Ros otto-olja från marockansk ros: Rikt återfuktande och närande olja med antiinflammatoriska, avstressande och lugnande egenskaper.

- Betacaryophyllene av palmarosa från Nepal:
Verkar återfuktande på huden.

- Pelargonextrakt från pelargonolja: Verkar återfuktande och lugnande.

- Essentiella fettsyror från nyponfröolja: Hjälper till att bibehålla hudens fuktnivå, återställa fuktbalansen och öka lipidinnehållet i huden.

- Triglycerider från sheasmör: Verkar återfuktande och skyddande.

Användning: Använd efter dusch eller bad. Applicera en generös mängd på rengjord hud och massera med cirkulära rörelser tills oljan har absorberats. Används med fördel efter en lång dag i solen för att återfukta, vårda, och lugna huden samt förlänga solbrännan. Kan även nyttjas som massageolja efter ett bad med REN Moroccan Rose Otto Bath Oil.

Storlek: 100 mlLäs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 614074

Kundomdömen