SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Stärkande Lack

Använd stärkande nagellack - för snyggare och hälsosamma naglar! Visst är det irriterade när naglarna skivar sig och det överesta, hårda lagret försvinner? Det blir också en ond cirkel eftersom de undre, mjuka lagren då exponeras och din nagel kommer att skiva sig ännu mer. En kur med stärkande lack hjälper dig att få bukt på problemet. 

Varför är mina naglar så sköra?


Det finns faktiskt många anledningar till att dina naglar kan bli sköra, mjuka och flisiga. Några saker det skulle kunna bero på är exempelvis lösnaglar, akryllack, hormoner, stress och vitaminbrist. Men det är också vanligt att det beror på kyla, torr inomhusluft och alltför mycket kontakt med vatten. Så under vintern är det inte ovanligt att naglarna blir extra känsliga - så kom ihåg att alltid ha på dig vantar som skyddar dina händer när det är kallt. 

Varför blir inte mina naglar långa?

 
Om dina naglar går sönder så fort de har växt till en viss längd har de förmodligen inte tillräckligt mycket flexibilitet och styrka. Det kan också vara så att balansen mellan olja och fukt i nageln har rubbats. Nagelplattan består nämligen av keratin och är poräs, vilket gör att den lätt torkar ut. Ett tips är då att dagligen smörja in dina naglar med olja, och att använda ett skyddande och sträkande lack. 

Naglarna växer också långsammare med åren. För att hela nagen ska bytas ut tar det ungefär 6 månader. Om du inte har tunna naglar kan du polera naglarna - blodcirkulationen kommer då att öka och det stimulerar tillväxten. 

Här har vi samlat våra stärkande lack som hjälper dig att få starka naglar. 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop