eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Styling eller Uppsättning i gruppen Behandlingar / Hår / Hårstyling & uppsättning hos Hudotekets Webshop (STYr)

Styling eller Uppsättning

Få hjälp att göra dig extra fin i håret. Välj mellan att få en enkel styling eller en mer avancerad uppsättning.

Visst är det skönt att få hjälp med håret när man vill vara extra fin? Vi fixar det gärna åt dig. Oavsett om du vill se glammig ut på en after work eller om du är brudtärna och vill ha något mer avancerat.

Välj mellan följande alternativ:

Styling Enkel: För dig som önskar hjälp med shamponering och styling till färdig frisyr med fön eller alternativt en styling med exempelvis lockar och volym. 50 min/650 kr. 

Styling Avancerad: För dig som vill bli riktigt fin till livets speciella tillfällen. Skillnaden mellan enkel och avancerad styling är att med mer tid kan man göra ett större jobb. 80 min/ 950 kr. 

Är tillfället så viktigt så du önskar en konsultation? Kontakta oss på 036-12 06 66.

Uppsättning: För dig som önskar en välarbetad uppsättning inför exempelvis en bal. 120 min/ 1500 kr. Vid uppsättning ingår en konsultation på 30 minuter som kostar 300 kr, men är inräknad i totalpriset.  

Tips
!
Tänk på förberedande behandlingar, exempelvis frans-, brynfärg och brynplock. En enkel behandling som gör väldigt stor skillnad på resultatet. Vi rekommenderar även en ansiktsbehandling med porrengöring i god tid före din fest eller bal – en ren hy är grunden till en snygg makeup.Läs mer
Stäng
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även
Färgning
fr. 1450 kr

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop