SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Fillers på Hudoteket i Jönköping


Ibland när vi blir äldre kan vi få rynkor som förändrar vårt ansiktsuttryck och gör att vi uppfattas som exempelvis arga fast att vi inte är det. När man blir äldre förlorar även huden och läppar sin volym och elasticitet vilket gör att vissa kanske inte riktigt känner igen sig själv. För att uppfylla allas behov när det kommer till skönhetsbehandlingar är Hudoteket därför glada över att även kunna erbjuda fillers till dig som önskar det.

Fillers - Stylage & Juvederm
Hyraluronsyra är en sockermolekyl som finns i huden och har unik förmåga är att binda stora mängder fukt. Vår hud är rik på hyaluronsyra, men med åren förändras dess funktion och huden kan få rynkor, veck och bli alltmer torrare. Har du en ständigt framträdande rynka som inte försvinner när du slappnar av i ansiktet? Ja då kan filler vara något för dig. Med filler kan du även exempelvis forma och fylla läppar, rekonstruera näsans profil och minska påsar under ögonen. Stylage och Juvederm, som är de fillers Hudoteket arbetar med, är av högsta kvalitet, säker och väldokumenterad. Den består av icke-animalisk hyaluronsyra som är lik den vi har i vår kropp och göra att huden kan återfå sin tidigare spänst. Det gör även att risken för allergiska eller överkänslighetsreaktioner är minimala. 

Hur går det till?
I samband med fillers kan man få en bedövningssalva och/eller kylspray för de första sticken. Fillern injeceras på det ställe där du vill släta ut rynkor eller där du vill skulptera ansiktet och du kommer se resultatet direkt. Den innehåller även Lidokain som är ett bedövningsmedel och som verkar under själva behandlingen. Fillers bryts ner olika snabbt i kroppen men resultatet håller mellan 6-18 månader. Hållbarheten beror på vilket område som behandlas, hudens tillstånd, injektionsteknik och livsstilsfaktorer som solning samt rökning. Den genomsnittliga hållbarheten av läppbehandlingar är kortare än behandlingar av andra områden på grund av den höga vaskulariseringen och aktiviteten i läppområdet. Är det första gången du gör fillers kan 2-3 behandlingar behövas i början för att uppnå det resultat du önskar.

Vad ska jag tänka på?
Fillers ska ej kombineras med vissa läkemedel som minskar eller hämmar leverns metabolism. En vecka före behandling bör du inte äta blodförtunnande, Omega 3 eller Artecol. Smärtstillande och antiinflammatoriska mediciner såsom, Treo, Aspirin, Naprosyn och Ipren får inte användas fem dagar före behandlingen då de tunnar ut blodet och gör att man blöder lättare. 12 timmar efter behandlingen ska du undvika överdrivet minspel, dricka alkohol och använda makeup. Under två veckor efter behandlingen ska du försöka undvika extrem exponering av UV-ljus, minusgrader och bastubad.

Konsultation
Inför varje nytt område du ska behandla så ingår en konsultation där du får berätta om dina förväntningar och önskemål. Du får fylla i en  hälsodeklaration och därefter lägger vi upp en personlig behandlingsplan. Du kommer även att fotograferas före behandlingens genomförs. Vi har två erfarna och duktiga samarbetspartners som utför behandlingen. Karolin Roberto är legitimerad tandläkare, hon är specialutbildad inom fillers och är certifierad att utföra fillersbehandlingar enligt REBS (rådet för estetiska behandlingar i Sverige). Anders Franzén är legitimerad sjuksköterska och har jobbar med fillers de senaste tio åren. Han har även tidigare varit produktspecialist och injektionstränare av fillers.  
 


Priser och bokning
Välkommen att ringa oss för att boka en tid för din behandling på 036-12 06 66. Alla behandlingar kostar olika beroende på tid och materialåtgång enligt övernskommelse vid konsultationen. Konsultation ingår och är kostnadsfri vid behandling. Annars betalar du 500 kr för konsultationen.


SE VÅRA BEHANDLINGAR >


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop