E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Fillers/InjektionsbehandlingarPriser och bokning

Konsultation

Inför behandling görs först en konsultation där du får berätta om dina önskemål och förväntningar. En hälsodeklaration genomförs och sedan lägger vi upp en individuell behandlingsplan. Du kommer att fotograferas innan behandling. Vissa behandlingar som så botulinumtoxinbehandling eller fillers kan ofta utföras vid samma tillfälle. Om det är behandlingen V Softlift som är aktuell bokas en ny tid för själva behandlingen. Vid detta tillfälle får du också reda på vad den behandling som just du vill göra kommer kosta.

Välkommen att boka din tid, konsultation ingår och är kostnadsfri vid behandling. Annars betalar du 500 kr för konsultationen. Alla behandlingar kostar från 2 500 kr och uppåt beroende på tid och materialåtgång enligt övernskommelse vid konsultationen. 
För att uppfylla alla behov vad gäller skönhetsbehandlingar är Hudoteket glada över att även kunna erbjuda våra kunder injektionsbehandlingar som utförs av en legitimerad läkare. Nedan följer en beskrivning över de behandlingar som vi idag kan erbjuda. Ytterligare behandlingsmetoder kommer att komma in löpande. Om du har några särskilda önskemål är du välkommen att höra av dig.

Botox/Vistabel /Dysport/ Azzalure (Botulinum Toxin)

Rynkor är en del av ansiktets åldrande och visst kan skrattrynkor vara charmiga. Dock kan arga och sura rynkor också göra så att vi uppfattas som arga eller sura fast vi inte är det. Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet och har ofta ett samband med de mimiska musklerna som finns i ansiktet men kan också vara en följd av tyngdkraftens verkningar.

Muskelavslappnande behandling med Botulinumtoxin, oftast kallat Botox kan användas för att minska rynkor som orsakas av ansiktets mimiska muskler, till exempel mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögonen eller munnen. Man kan också öppna upp blicken samt gör att litet ögonbrynslyft. Även näsrynkor, sura mungipor och skrynklig haka kan behandlas. Utöver det kan man också behandla käklinjen, strama stråk på halsen samt rynkor i dekolletaget.

Behandlingen är inte särskilt smärtsam då en mycket tunn nål används. Effekten kommer efter 3-10 dagar och sitter i ungefär 3-6 månader.

Vi eftersträvar alltid ett naturligt resultat där rynkor slätas ut men med bibehållen mimik i ansiktet.

Läs gärna mer om Botox på deras egen hemsida. Läs mer »

Fillerbehandlingar med Hyaluronsyra:
Restylane/Juvederm/Stylage/Teosyal

Fina linjer, rynkor och veck kan behandlas med hyaluronsyrafillers. De fillers vi arbetar med är av högsta kvalitet, CE märkta, säkra och väldokumenterade. De har en struktur som leder till att det smälter in i underhuden naturligt och har marknadens längsta hållbarhet när det kommer till effekt då man vill släta ut rynkor, framhäva konturer och forma läppar.
 
Hyaluronsyra används till skillnad från Botulinum Toxin för att utfylla de områden som sjunkit in och leder till rynkor/skuggningar, några exempel är glabella (argrynkan), vecket mellan näsan och munnen (nasolabialfåran) eller mellan munnen och hakan (marjonettlinjen).
 
Dessa produkter används dessutom med mycket fina resultat till att förstora läppvolym, markera munnen eller ta bort rynkor på läppar och man kan även konturera ansiktet.
 
Resultatet av en fillerbehandlingen syns på en gång och resultatet består mellan 6-12 månader beroende på vilket område som behandlas. Är det första gången du gör fillers kan 2-3 behandlingar behövas i början för att uppnå det resultat du önskar. 
 
Genom att använda en tunnflytande filler kan man också förbättra hudens kvalitet och tillföra lyster genom mesoterapi.

Det finns ytterligare användningsområden som kan anpassas efter varje kund vid läkarbedömningen. Läs mer »

Restylane

Restylane används för att släta ut rynkor, framhäva konturer och forma läppar. Läs mer »


V Soft Lift

En icke invasiv metod för att åstadkomma ett lättare ansiktslyft genom att tunna trådar förs in under huden. Trådarna är av polydioxanon och bryts ned av kroppen. Denna typ av trådar har använts inom kirurgin i mer än trettio år. Trådarna framkallar en mekanisk spännkraft i huden och stimulerar hudens fibroblaster till naturlig nybildning av kollagen vilket ger huden spänst och fasthet.

Resultatet syns delvis omedelbart men förbättras sedan under 3-6 månader och det slutgiltiga resultatet håller 12-24 månader eller längre beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Man kan behandla hela ansiktet eller vissa dela som till exempel sura mungipor, dubbelhaka eller kinder.

Carboxy Therapy

Genom att injicera koldioxid under huden stimuleras blodcirkulationen och kollagenproduktionen.

Resultatet av Carboxy Therapy är:

  • Reducering av Celluliter
  • Reducering av hudbristningar
  • Huduppstramning
  • Minska mörka ringar och påsar under ögonen
  • Reducering av lokala fettdepåer t.ex under hakan, vid knän
  • Hudföryngring

Det behövs oftast mellan 6-12 behandlingar för att uppnå ett utmärkt resultat och resultatet kan sedan bibehållas med en eller ett par underhållsbehandlingar per år.

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop