SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Jul på Hudoteket. En sida där vi samlat allt du behöver veta för att vara redo inför julen

DU HITTAR KLAPPARNA HOS OSS

Unna dig själv eller dina nära och kära julklappar från Hudoteket. Vi har samlat allt du behöver ha koll på innan tomten kommer.

Nu får du som har handlat produktet mellan 13/11-31/12 bytersrätt på alla produkter, med obruten förpackning, till och med 15/1 2020. Notera att öppet köp gäller som vanligt. Läs mer i vår köpvillkor här.

VÄLKOMMEN TILL VÅR BUTIK OCH SHOWROOM

Är du en person som älskar att strosa runt i julvimlet för att klämma, känna och prova produkter så är du varmt välkommen till Hudoteket Salong & Butik på Östra Storgatan 6 i Jönköping. Du kan även besöka oss i vårt showroom på Herkulesvägen 6.
Hitta till oss här.

Frossa bland härliga julkit och lyxiga klappar. I vår julshopp hittar du julklappar till hela familjen till riktigt bra pris

JULSHOPPEN

Här har vi samlat alla våra lyxiga julkit. Prisvärda och roliga paket som låter mottagaren få testa flera olika produkter. Du hittar klappar till både tonåringen, flickvännen, pappa och farmor. Shoppa hem julkit med produkter som dina nära och kära kommer älska. And while you´re at it, klicka hem lite klappar till dig själv också. För du har väl också varit snäll i år?


Presentkort på hudoteket.se kan vara årets julklapp

NY LUCKA VARJE DAG

24 dagar av skönhet i december. Se till att signa upp dig på vårt nyhetsbrev för att inte missa någon av våra julkalenderluckor. Varje dag öppnas en ny lucka med ett riktigt lyxigt erbjudande.

Anmäl dig till vårt nyhetsmail här

Frossa bland härliga julkit och lyxiga klappar. I vår julshopp hittar du julklappar till hela familjen till riktigt bra pris

SHOPPA TILL JULKLAPPSLEKEN

På jakt efter mindre presenter till julklappsleken? Vi har flera olika produkter för en liten peng som passar alla! Här hittar du allt från hårmasker och härliga läppbalm till cremer.


Presentkort på hudoteket.se kan vara årets julklapp

SHOPPA PRESENTKORT PÅ HUDOTEKET

Vet du inte vad du ska ge till svärmor och svärfar? Eller är det så att farmor och farfar kanske redan har allt? Ja då ska du komma förbi vår salong eller shoppa hem ett presentkort online. Det är alltid lika uppskattat! Välja mellan att ge bort en härlig behandling eller ett presentkort laddat med valfri summa och låta dem själva välja ut sina favoritprodukter. 


Här listar vi våra bästa julklappstips till hela familjen

PAKETINSLAGNING

Spara tid genom att låta oss slå in dina julklappar! Kom förbi salongen eller välj paketinslagning i kassan och få ditt paket inslaget i vår superlyxiga presentask. Den finns i två olika storlekar där vi packar in din klapp i den storlek som passar bäst. Är ditt paket riktigt stort slår vi in det i ett fint papper. Runt knyter vi en fin svart rosett.


Ge bort ett uppskattat presentkort på en skön behandling. Perfekta julklappen

HUDOTEAMET TIPSAR

Har du idétorka? En mamma som år efter år fortsätter önska sig snälla barn? Då ska du ta en titt här. Vi har samlat ihop några av våra egna favoriter och tips på vad du kan handla till dina föräldrar, mor- och farföräldrar eller till din partner. Dessutom tipsar vi om roliga paket som passar utmärkt till alla julklappslekar med familjen och vännerna.


Secret Santa! Vinn en hemlig julklapp värd över 4000 kr

SECRET SANTA

Nämen, vad är det här? Någon har lämnat ett stort paket, fyllt med fantastiska produkter, värde över 4 300 kr, på Hudotekets trappa. På lappen står det:

Denna härliga klapp kommer att lottas ut,
till en av er som innan tredje advents slut,
skriver en ärlig och bra produktrecension.
som hjälper andra i sin selektion.


Få hjälp med julklappsrimmen till klapparna

FÅ HJÄLP MED RIMMEN

Detta med rim är inte alltid lätt,
så därför har vi ett enkelt sätt.
Klicka dig in till Hudotekets rimstuga,
så kan du hitta verser som heter duga.
För vi är inte bara experter på skönhet,
vi är även grymma på att rimma till paket.
Har du något specifikt du vill rimma på,
maila hej@hudoteket.se så ska vi ett föreslå.Secret Santa! Vinn en hemlig julklapp värd över 4000 kr

KLARNA

Nu kan du göra julens inköp i lugn och ro och betala först i slutet av januari! Med julkampanjen handlar du under november och december och betala först den 30/1-2018 till 0 % ränta. En uppläggningsavgift på 39 kr/köptillfälle tillkommer.

Få hjälp med julklappsrimmen till klapparna

LEVERANSINFORMATION

Leveranstiden är normalt mellan 1-4 arbetsdagar, dock vet vi att transportörerna har extra mycket att göra under december så räkna med att det kan ta lite längre tid.God jul önskar vi på Hudopteket

VI ÖNSKAR DIG EN RIKTIGT GOD JUL

Hur härligt är det inte att man snart kommer få koppla av med pepparkakor och glögg? Men fram tills dess finns vi här, hela vägen fram till julafton, för att hjälpa dig med dina klappar. Vi vill även passa på att önska er Beauty Hackers en fantastisk jul. Det finns inget som heter måndagsångest när man har kunder som er. Nu är det som sagt full fart mot julen innan vi taggar för nya året och alla nya möjligheter!


 

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop