eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Kundklubb Webshop

Som tack för att du väljer Hudotekets Webshop blir du automatiskt medlem i vår kundklubb. Där blir alla dina köp till poäng som du kan använda som pengar att handla hos oss. Se mer information om bonussystemet längre ned på sidan.

Förutom bonuspoäng vill vi alltid ge dig:

- Personlig service: Vi har alltid utbildade och certifierade hudterapeuter, frisörer och makeupartister på plats som gärna ger tips och råd. All rådgivning är självklart kostnadsfri och vi hjälper mer än gärna till. Vi finns här för dig!

- Snabba leveranser: Din order skickas normalt inom 24 timmar. 

- Högkvalitativa produkter: Då vi är auktoriserade återförsäljare av alla våra märken kan vi garantera dig en originalvara som är av högsta kvalitet.

- Gåvor/prover på produkter i vårt sortiment: Vi vill skämma bort dig så mycket vi kan och skickar gärna med produkter som du kan testa. Hojta om det är någon speciell produkt du vill prova, så skickar vi med det i din order. 

- Nyhetsutskick med våra senaste erbjudanden och nyheter. Vill du inte ha detta kan du givetvis avregistrera dig.  

Bonussystem

Genom Hudoteket bonussystem får du poäng på allt du handlar hos oss. För varje krona du handlar för får du ett poäng. När du kommit upp till tillräckligt många poäng får du en värdekupong på upp till 400 kr/bonusperiod. Exempel: När du nått första trappsteget på 2000 poäng får du 50 kr rabatt som du kan utnyttja vid nästa köp.

Utbetalning av poängen sker 14-dagar efter att din order har skickats från oss. Avstämning sker dagligen och dina inköp summeras ihop och du får då en värdecheck som läggs i kassan automatiskt. Den kan du alltså smidigt lösa in genom att vara inloggad när du gör ditt köp och använder den som betalningsmetod i kassan. Du kan även använda dig av länken använd poäng.

Poäng   Bonus
2000 - 3999   50 kr
4000 - 5999   160 kr
6000 - 7999   240 kr
8000 -   400 kr
     
1 kr= 1 poäng    

Hör gärna av dig till oss på 036-34 45 62 om du har frågor gällande bonussystemet, eller maila på webshop@hudoteket.se

Är du inte kund sedan tidigare men vill vara medlem i vår kundklubb anmäler du dig här >>

Glöm inte heller att anmäla dig till vår grupp på Facebook där vi kontinuerligt har tävlingar och utlottningar. 

Välkommen till oss!

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop