SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.


Klubb Hudoteket


Visste du att när du gör din första order på Hudoteket.se eller shoppar i vår salong så blir du automatiskt medlem i Klubb Hudoteket? För varje krona du shoppar skönhetsprodukter för så får du poäng som samlas på ditt konto. En gång i halvåret har vi en stor utdelning, och ju mer poäng du har samlat på dig tills dess ju mer fördelar och gåvor får du. I dagsläget samlar du för webshop och salong var för sig, så du har således chans till att få dubbla gåvor och bonusar om du besöker oss på båda enheterna. 


Hur fungerar det?

Glöm jobbiga medlemskort. Hos oss samlas automatiskt dina poäng varje gång du handlar eller gör en behandling (gäller ej injektionsbehandlingar) hos oss. 1 krona ger 1 poäng, vilket innebär att shoppar du för 400 kr så sparas 400 poäng på ditt konto. Här nedan kan du läsa mer om hur Klubb Hudoteket fungerar, se vår gåvotrappa och även få svar på vanliga frågor. Mycket nöje! 
Klubb Hudoteket


Utdelningsdagen

Nästa maxade utdelningsdag är 2 mars 2021 och fram tills dess sparas alla dina poäng. När utdelningsdagen kommer får du automatiskt din utdelning enligt nedan tabell. Har du kommit upp i minst 2 500 poäng kommer du få ett presentkort, och eventuella resterande poäng nollställs. Sedan börjar man på ny kula inför nästa utdelning. Utdelningarna sker en gång per halvår.

Gränsvärdespoäng = den minsta poängsumman för varje nivå. Det vill säga: 

Beauty Cutie: Minst 2500 poäng växlas in för ett presentkort på 100 kr.

Glam Ma’m: Minst 6000 poäng växlas in för ett presentkort på 200 kr.

Gloss Boss: Minst 9500 poäng växlas in för ett presentkort på 300 kr. Du får även en gåva.

Cream Queen: Minst 13000 poäng växlas in för ett presentkort på 400 kr. Du får även en gåva samt en lyxig upplevelse på Hudoteket Salong.Bonustrappa

Här kan du läsa mer om vår bonustrappa och vad alla nivåer betyder.

 

Alla Beauty Cutie Glam Ma'm Gloss Boss Cream Queen
POÄNG 0 - 2 499 2 500 - 5 999 6 000 - 9 499 9 500 - 12 999 13 000 -
FRI FRAKT
PROVER VID KÖP
PRESENTKORT 100 kr 200 kr 300 kr 400 kr
FRI RETUR
GÅVA
LYXIG UPPLEVELSE


FRI FRAKT
 
Du som kund får alltid fri frakt när du handlar på hudoteket.se.
 
PROVER VID KÖP Oavsett om du handlar online eller i vår butik så kommer vi skicka med produktprover som vi tror att just du skulle uppskatta.
 
PRESENTKORT På utdelningsdagen får du tillgång till dina intjänade poäng som kan användas för att växlas in till presentkort, om du använder ditt presentkort på en order som senare annuleras så återfås detta ej.
Webshop - Detta kommer du som handlar på nätet att se i kassan vid ditt nästa köp. Där kan du bocka i om du vill använda presentkortet eller spara det till ett senare köp. Salong - Du som handlar i vår salong kommer att få ett sms med ditt presentkort som du visar upp i vår salong nästa gång du ska köpa produkter eller boka behandling.
 
FRI RETUR Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar när du handlar hos oss. Men från den dagen du uppnår minst 6000 poäng, oavsett datum på året, så står vi för returkostnaden! Din fria retur får du sedan nyttja så länge du har titeln Glam M’am, Gloss Boss eller Cream Queen.

GÅVA Du som är Gloss Boss och Cream Queen kommer vid utdelningsdagen att få välja en gåva som du får av oss! Webshop - Det finns flera olika gåvor i en begränsad upplaga att välja bland. Så du måste vara lite snabb i fingrarna med att logga in på Mina sidor, klicka på Klubb Hudoteket och där sedan klicka hem just den gåvan som vill ha. Salong - Vid utdelningsdagen kommer du att få ett sms som berättar att du har en gåva att hämta ut. Det finns flera olika gåvor, i en begränsad upplaga, som du kommer att kunna välja mellan när du kommer upp i vår butik och visar ditt sms.

EXKLUSIV UPPLEVELSE PÅ HUDOTEKET SALONG Till alla våra fantastiska Cream Queens erbjuder vi en lyxig upplevelse hos oss på Hudoteket Salong i Jönköping. Så har du vägarna förbi Jönköping inom de närmsta 12 månaderna så är du varmt välkommen att ta en paus hos oss. Vid varje utdelning blir det en ny behandling/upplevelse. Vi kommer självklart att pyssla om dig ordentligt! Ring oss för att boka på 036-120666.

 

 


Vanliga frågor


Varje gång du handlar produkter eller går på behandling hos oss så får du poäng. 1 krona = 1 poäng. Därför är ett tips att du alltid loggar in på ditt konto innan du genomför ett köp. Skulle du ha missat att logga in så kommer din poäng automatisk läggas in på ditt konto så länge du använder samma mailadress vid varje köp.

Enklaste sättet är att klicka på mina sidor och sedan klicka på knappen ”Logga in med Facebook”. Men du kan även logga in med mailadress och lösenord. Har du glömt ditt lösenord kan du klicka på ”Glömt lösenord”.

Logga in på Mina sidor så kan du enkelt se vilken nivå just du ligger på. Du som handlar på salongen kan skicka ett mail till receptionen@hudoteket.se så svarar vi dig inom kort med ditt poängsaldo.

Dina intjänade poäng ser du inom ett dygn efter att din order har blivit skickad från oss.

2 mars 2021

Du behöver handla för hela summan som presentkortet är värt eller mer. Du kan inte spara värde på ditt presentkort.

Presentkortet gäller i ett år efter utdelningsdagen.

Logga in på mina sidor och klicka på Klubb Hudoteket och sedan ”Välj din gåva”. Där får du nu upp alla tillgängliga gåvor och kan genomföra ett köp som vanligt – med den enda skillnaden att denna produkten kommer kosta dig 0 kr! Du har två veckor på dig att välja din gåva, men alla gåvor finns i ett begränsat antal.

Kontakta kundtjänst så hjälper de dig med din retur. Här kan du läsa mer om ångerrätt och byte av varor.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop