SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Kundservice

Du är alltid välkommen att ringa vår kundservice för att få direktkontakt med någon ur vår personal på 036-34 45 62. Våra telefontider är mellan kl 8-18 måndag-fredag. Du kan dock när som helst lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så hör vi av oss så fort vi kan. Givetvis går det även bra att maila på webshop@hudoteket.se; vi svarar så fort som möjligt men oftast inom 24h.

Tips! Handlar din fråga om returer, reklamationer och ordrar som kanske blivit fel? Gå till vår retur och reklamationssida så får du bäst information.

Hudotekets Webshop har funnits sedan slutet på 90-talet och vi jobbar enbart med branschens största och mest välrenommerade märken. Vi står för hög kvalitet – både i produktväg och när det gäller service. Det som utmärker oss på Hudotekets Webshop är att vi alltid har utbildade och certifierade hudterapeuter, frisörer och makeup-artister på plats om du har några frågor. Detta för att du som kund ska känna dig helt trygg och säker med det du beställer. Vi hjälper gärna till med rekommendationer, tips och råd.

Har du fakturafrågor, vänligen kontakta Klarna på 08-120 120 00 eller info@klarna.com.

Köpvillkor
Här hittar du allt du behöver veta om våra köpvillkor, betalningsalternativ, returhantering och så vidare.

Kundklubb
Här kan du läsa mer om förmånerna du får ta del av som medlem i vår kundklubb.

Röda helgdagar håller kundtjänst stängt, liksom midsommarafton, julafton och nyårsafton.Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop