SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Vinn julklapp med värde över 4400 kr

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. Stort grattis säger vi till Rebecca, som recenserade Dermaceutic K-Ceutic SPF 50.

BÄSTA.PRODUKTEN.NÅGONSIN! Använt till och från i flera år och mitt badrumsskåp får aldrig sakna den. Jag har en yttorr hud som inte är särskilt reaktiv mot syror mm men däremot blossar upp som Rudolfs mule vid väderomslag. K-Ceutic lugnar huden och får den att kännas mer jämn och glowig! En liten mängd räcker långt. Jag brukar använda denna 2-3 gånger mornar i veckan. Har jag någon syra på under en spakväll hemma eller om jag utsatt huden för många minusgrader/ mycket sol så brukar jag efter rengöring och fuktserum ibland ta lite extra av denna och ha som nattkräm, huden man vaknar upp med efter strålar! Är så otroligt, otroligt nöjd med denna!


Ta chansen att vinna årets lyxigaste julklapp, värde över 4 400 kr!
Allt du behöver göra är att hjälpa andra hitta godbitar i den stora produktdjungeln.

GÖR SÅHÄR:
1. Leta upp en eller flera produkter i vår webshop som du har använt och gillar.
2. Lämna en eller flera omdömen där du skriver vad du tycker om produkten. Skriv gärna med information så som din egen hud- eller hårtyp, eller annan information som kan hjälpa andra personer att se om den passar just dem.
3. Klart! Du är nu med och tävlar.

Det är tillåtet och välkommet att lämna flera omdömen. Du kan tävla till och med 20 december. Vinnaren meddelas via mail 21 december, och då skickas även vinsten så den kommer fram lagom till jul.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop